Простий рецепт: піца з запеченим ароматним картоплею нікого не залишить байдужим

Ця недорога вечеря поєднує в собі два улюблених страви в одній страві. Посипте запечена картопля сиром, помідорами, пепероні та базиліком.

Зараз досить важкий час. Не у багатьох вистачає грошей, щоб приготувати смачну та апетитне блюдо. Але вихід є з цього положення. Ви можете приготувати недороге блюдо використовуючи прості та доступні продукти. Морочитися з приготуванням вкрай небажано, а отримаєте прекрасне блюдо, яке сподобатися вашим домашнім і вам.

Ця недорога вечеря поєднує в собі два улюблених страви в одній страві. Посипте запечена картопля сиром, помідорами, пепероні та базиліком.

Інгредієнти

4 печива картоплі.
1 столова ложка оливкової олії.
½ дрібно нарізаного червоної цибулі.
1 подрібнений зубчик часнику.
60 г нарізаних пепероні, рваних.
400 г банку нарізаних помідорів.
½ невеликої пачки листів василька, подрібнених.
100 г тертої моцарели.

 ""

Метод

Крок 1

Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. Очистить картопля і добре просушіть, потім кілька разів проколіть виделкою. Випікайте прямо на решітці духовки 1-1½ години, поки він не стане м’яким.

Якщо у вас мало часу, наколи кожну картоплину виделкою, загорніть в лист кухонного паперу і поставте в мікрохвильову піч на 8-10 хвилин, поки він не стане м’яким.

Крок 2

Поки картопля готується, нагрійте масло в невеликій сковороді та обсмажити цибулю протягом 5 хвилин, щоб він став м’яким. Додайте часник і пепероні та готуйте 1-2 хвилини, потім додайте нарізані помідори. Довести до кипіння і тушкувати 5 хв.

Приправте і додайте половину базиліка. Викладіть ложкою на розрізану картоплю і посипте кожен хорошою жменею сиру та іншим базиліком.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.