Рецепт незабутнього ковбасного рагу: готуватися швидко і просто. Спробуйте – не пошкодуєте!

Нагодуйте сім'ю цим затишним недорогим ковбасним рагу з пастою. Ви можете заморозити залишки на інший раз, і вони будуть такими ж смачними.

У наш важкий фінансовий час, коли необхідно економити, хочеться приготувати що-небудь для себе і сім’ї на обід або вечерю смачненьке та апетитне. Набір продуктів повинен бути не дорогий і його можна було купити в найближчому магазині. Таке блюдо є!

І гарантуємо воно сподобається вашім домашнім.

Нагодуйте сім’ю цим затишним недорогим ковбасним рагу з пастою. Ви можете заморозити залишки на інший раз, і вони будуть такими ж смачними.

Інгредієнти

3 столові ложки оливкової або рослинної олії.
1 дрібно нарізана цибулина.
2 великих подрібнених зубчики часнику.
¼ ч. л. пластівців чилі.
2 гілочки розмарину, дрібно нарізані листя.
2 банки по 400 г нарізаних помідорів.
1 столова ложка коричневого цукру.
6 свинячих сосисок.
150 мл цільного молока.
1 лимон, цедра.
350 г пасти.
Тертий пармезан і ½ невеликого пучка петрушки, листя добряче нарізані, для подачі.

 ""

Метод

Крок 1

Нагрійте 2 столові ложки масла в каструлі на середньому вогні. Обсмажити цибулю з дрібкою солі 7 хв. Додайте часник, перець чилі та розмарин і готуйте ще 1 хв. Додайте помідори та цукор і тушкуйте 20 хв.

Крок 2

Нагрійте масло, що залишилося в сковороді середнього розміру на середньому вогні. Видавити ковбасу зі шкірки та обсмажити, ламаючи дерев’яною ложкою, 5-7 хвилин до золотистого кольору.

Додайте в соус з молоком і цедрою лимона, потім тушкуйте ще 5 хв. Щоб заморозити, дайте повністю охолонути та перекладіть в великі морозостійкі пакети.

Крок 3

Приготуйте макарони, слідуючи інструкціям на упаковуванні. Злийте воду і перемішайте з соусом. Посипати пармезаном і листям петрушки та подавайте на стіл.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.