Фарширований перець по новому рецепту: так ви точно ще не готували. Кускус, сир і горіхи – весь секрет!

Це незвичайний рецепт і виходить цікаве блюдо з незвичайними смаковими якостями. Спробуйте приготувати та здивувати своїх домашніх та гостей.

Всі господині знають як приготувати фарширований перець. Це не секрет і не проблема. Рецепт мало чим відрізняється у різних домогосподарок. Однак нижче пропонується рецепт фаршированого перцю, який ви точно не готували та навряд чи він є в записнику рецептів ваших подруг.

Це незвичайний рецепт і виходить цікаве блюдо з незвичайними смаковими якостями. Спробуйте приготувати та здивувати своїх домашніх та гостей.

Легке вегетаріанське блюдо, насичене кольором і смаком. Крихітка фета, смажений перець, кускус з цільної пшениці та горіхи – ідеально підходять для ситної вечері на двох у середині тижня

Інгредієнти

100 г кускус з цілозернового борошна, промитого і висушеного.
Ізюм 3 ст.
Пучок петрушки, значно нарізаний.
25 г волоських або кедрових горіхів.
100 г фети, подрібненої.
Щіпка кориці.
3 столові ложки оливкової або вершкового масла.
290 г цільного перцю, обсмаженого на грилі, висушеного та обполоснути.

 ""

Метод

Крок 1

Нагрійте духовку до 180C / 160C вентилятор / газ 4. Покладіть кускус і родзинки в миску з дрібкою приправи та залийте окропом. Залишити на 5 хв.

Крок 2

Збити кускус виделкою і перемішати з петрушкою, горіхами, половиною фети, корицю і 2 столові ложки олії. Перемішати та приправити на свій смак.

Крок 3

Рясно нафаршируйте перець сумішшю кускусу (будь-яку, що залишилася начинку можна подавати поруч з перцем), потім викладіть їх в невелику форму для запікання і розсипте залишилася фетою. Скропити маслом, що залишилося і запікати в духовці 15 хвилин, поки фета не стане гарячою і не стане золотистою.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.