Курячі гомілки, салат з кунжутом і рисом: відмінний варіант обіду або вечері в дорогу

За цим рецептом можна приготувати прекрасний обід або вечерю в дорозі. Обов'язково охолодіть рис і курку, як тільки вони охолонуть, а потім розкладіть по контейнерах.

За цим рецептом можна приготувати прекрасний обід або вечерю в дорозі. Обов’язково охолодіть рис і курку, як тільки вони охолонуть, а потім розкладіть по контейнерах.

Інгредієнти

4 курячих гомілки.
2 столові ложки чистого меду плюс 1 чайна ложка.
2 столові ложки тамарі (або соєвого соусу, якщо не без глютену).
3 ст. ложки рослинної олії.
2 столові ложки кунжутного масла.
120 г рису басматі.
70 г нарізаної капусти.
Сік 2 лайма.
100 г редиски, розрізаного навпіл.
1 ст. л. кунжуту.

 ""

Метод

Крок 1

Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. Покладіть гомілки в форму для запікання. Змішайте в мисці 2 столові ложки меду, тамарі, 1 столову ложку рослинної олії та 1 столову ложку кунжутного масла, потім полийте курку – переконайтеся, що кожен шматочок покритий. Смажити 25-30 хв.

Крок 2

Тим часом залийте рис 240 мл води та доведіть до кипіння. Варити 8-10 хвилин до готовності. Помасажуйте капусту з 1 столовою ложкою рослинної олії протягом 5 хвилин до розм’якшення (це зробить її менш жувальної). Полити соком лайма, що залишився кунжутним маслом і медом і приправити. Додайте редис і відставте.

Крок 3

Обсмажте рис в рослинній олії на сковороді з антипригарним покриттям, щоб він просох. Додайте до капусти та перемішайте.

Крок 4

Подавати гомілки з салатом і посипати кунжутом.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.