Куряче бурітто: Аппетитно, смачно і незабутньо: порадуйте сніданком або вечерею свою сім’ю!

Використовуйте залишки курки в цих легко підсмажених обгортках, наповнених пряним рисом і бобами по-мексиканськи.

Використовуйте залишки курки в цих легко підсмажених обгортках, наповнених пряним рисом і бобами по-мексиканськи. Замініть шинкою, яловичиною або свининою, якщо вважаєте за краще.

Інгредієнти

1 столова ложка рослинної олії.
1 червона або біла цибулина або 4 нарізані зелені цибулини.
400 г овочевої суміші на ваш вибір (ми використовували морква, червоний перець і кукурудзу).
200 г курки, нарізаною невеликими шматочками.
2 упаковки по 250 г готового рису з лаймом і коріандром.
400гр. Червона квасоля в соусі чилі.
6 великих обгортань.
1 нарізаний авокадо.
100 г тертого чеддеру.
1 збите яйце.
Сметана, для подачі (за бажанням).

 ""

Метод

Крок 1

Нагрійте масло у великій сковороді. Додайте цибулю і готуйте 5 хвилин до м’якості, потім додайте вибрані овочі та продовжуйте готувати ще 5-10 хвилин або до готовності. Додайте м’ясо, що залишилося, рис і квасоля разом з соусом з банки. Все перемішати та варити 5 хвилин, поки не стане гарячим.

Крок 2

Нагрійте іншу сковороду, поки вона не стане гарячою, і нагрійте духовку до 140/120 ° C вентилятор / газ 2. Тепер зберіть буріто. Розігрійте обгортку на гарячій сковороді 10 секунд (тримайте сковороду гарячої, вам потрібно буде використовувати її знову).

Крок 3

Викладіть приблизно шосту частину рисової суміші в центр плівки. Зверху додайте трохи авокадо і трохи сиру, потім змастіть збите яйце по краю. Складіть кінці поверх начинки, потім складіть в сторони як конверт.

Крок 4

Злегка розрівняйте до згортка і покладіть швом вниз на гарячу сковороду. Готуйте протягом 2 хвилин, поки нижня сторона не закриється і не стане золотисто-коричневого, переверніть і готуйте ще кілька хвилин.

Крок 5.

Тримайте буріто в духовці в теплі, поки ви продовжуєте збирати та готувати залишилися буріто. Якщо хочете, подавайте зі сметаною.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.