Полента і грибний пиріг: незвичайний рецепт вегетаріанського страви з сиром і грибами

Це симпатичне вегетаріанське блюдо зроблено з сирної поленти швидкого приготування з грибами, моцарелою, руколою і бальзамічним оцтом.

Це симпатичне вегетаріанське блюдо зроблено з сирної поленти швидкого приготування з грибами, моцарелою, руколою і бальзамічним оцтом.

Інгредієнти

25 г вершкового масла, плюс додатково для змащення.
850 мл овочевого бульйону.
200 г полента швидкого приготування.
50 г тертого пармезану (або його вегетаріанської альтернативи).
2 гілочки розмарину, дрібно нарізані листя.
500 г каштанів, розрізаних навпіл.
Невеликий пучок чебрецю, тільки листя.
2 столові ложки оливкової олії.
125 г кульок моцарелли, сушені.
1 чайна ложка бальзамічного оцту.

 ""

Метод

Крок 1

Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. Змастіть і вистелити велике деко пергаментом для випічки. Доведіть бульйон до кипіння у великій каструлі, потім повільно влийте поленту, весь час помішуючи. Доведіть до кипіння і готуйте протягом 8 хвилин, безперервно збиваючи. Зніміть з вогню і додайте сир, масло, розмарин і багато приправ. Викладіть поленту на вистелене деко і запікайте 30 хв.

Крок 2

Тим часом змішайте гриби з чебрецем і приправою. Нагрійте трохи масла на великій сковороді та обсмажте гриби парою порцій до золотистого кольору. Розірвіть моцарелу на шматочки та промокніть кухонним папером. Зверху на запечену поленту викладіть гриби та моцарелу, потім запікайте ще 10 хвилин або поки сир не розплавиться і не почне міхур. Посипати тарт руколою і скропити бальзамічним оцтом.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.