Смажені овочі з м’ятою і салат хумус: те, чим можна урізноманітнити ваші страви на обід або вечерю

Смак незвичайний і подивіться як ваші домашні поставляться до такого обіду або вечері. Якщо сподобатися, то це варіант як урізноманітнити страви на вашому столі.

Іноді хочеться спробувати на обід або вечерю, щось незвичайне, а не просто стандартне блюдо, яке вже приїлося. Пропонуємо урізноманітнити свій обід або вечерю ні представлених стравою.

Смак незвичайний і подивіться як ваші домашні поставляться до такого обіду або вечері. Якщо сподобатися, то це варіант як урізноманітнити страви на вашому столі.

З’єднайте смажені овочі з нутом і сиром фета в цьому салаті в грецькому стилі, який забезпечить 4 з ваших 5-денних страв.

Інгредієнти

4 пастернаку, очистити та нарізати часточками.
4 моркви, нарізані часточками.
2 ч.л. насіння кмину.
400 г консервованого нуту без рідини.
2 столові ложки рослинної олії.
500 г вареного буряка (не в оцті), процідити та нарізати часточками.
2 столові ложки чистого меду.
200 г хумус в горщику.
2 столові ложки білого винного оцту.
Невеликий пучок м’яти, зібране листя.
200 г блоку грецького салату з сиру або фети.

 ""

Метод

Крок 1

Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. Перемішайте пастернак, морква, насіння кмину і нут з маслом і деякими приправами в великій жаровні. Готуйте 30 хвилин, помішуючи в середині приготування.

Крок 2

Додайте буряк у форму і збризніть медом, а потім поставте в духовку на 10 хвилин. Розкладіть хумус тонким шаром на великому блюді або розділіть на 4 тарілки. Коли овочі будуть готові, збризніть оцтом і перемішайте в банку. Покладіть смажені овочі на хумус, посипте м’ятою і сиром, збризніть соком з банки та подавайте.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.