Вершковий тушкований сидр, ковбаса з яблуками і пюре: апетитне і красиве блюдо для вечері

Хочете порадувати своїх домашніх незвичайним вечерею? Тоді цей рецепт для вас. Нехай урізноманітнюють своє меню і спробують апетитне і смачне блюдо.

Обсмажте на сковороді яблука і цибулю з сидром, щоб надати свіжості класичної ковбаси та пюре, зробивши вершковий крем з фреш.

Інгредієнти

500 г картоплі, очищеного і нарізаного скибочками.
4 столові ложки крем-фреш.
Ст. ложка вершкового масла.
½ столової ложки оливкової олії.
2 яблука без серцевини, нарізані на 12 часточку.
8 сосисок.
1 нарізана цибулина.
500 мл напівсухого сидру.
1 столова ложка англійської гірчиці.

 ""

Метод

Крок 1

Викладіть картоплю у велику каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння. Готуйте 15-20 хвилин до м’якості, потім злийте воду і розітріть з 2 столовими ложками крем-фреш. Приправити до смаку.

Крок 2

Поки картопля готується, розігрійте вершкове масло і рослинна олія у великій сковороді з кришкою. Коли масло тільки піниться, додайте часточки яблука. Готуйте на середньому вогні приблизно по 2 хвилини з кожного боку або поки не стане золотистим. Вийняти з каструлі шумівкою і відкласти в сторону.

Крок 3

Додайте в сковороду сосиски та цибулю і готуйте 6-7 хвилин, переверніть сосиски, щоб вони підрум’янилися, і перемішайте цибулю, щоб він не прилип. Влийте сидр і доведіть до кипіння, потім накрийте кришкою і варіть 10 хвилин.

Крок 4

Додайте гірчицю, що залишився крем-фреш і яблука. Приправити до смаку і подавати з пюре.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.