2 відмінних рецепта: швидкі середземноморські ньокки і піца по-нісуазскі – все, що вам потрібно для вечері

Використовуйте суміш хліба чіабата, щоб приготувати це легке тісто для піци, потім додайте червоний песто, стручкову квасолю, топлений брі, гострі анчоуси та оливки.

Надзвичайно швидка, нежирна і низькокалорійна їжа з червоним соусом песто, базиліком і сиром – готово за 5 хвилин

Інгредієнти

400 г ньокки.
200 г овочів на вугіллі (з гастронома + перець, баклажани, артишоки та полусушені помідори).
2 столові ложки червоного песто.
Жменю листя базиліка.
Пармезан або пекоріно (або вегетаріанська альтернатива) для подачі.

 ""

Метод

Крок 1

Прокип’ятіть велику каструлю з підсоленою водою. Додайте ньокки, готуйте 2 хвилини або поки вони не піднімуться на поверхню, потім злийте воду і перекиньте назад в каструлю з невеликою кількістю води для приготування.

Крок 2

Додайте обсмажені на вугіллі овочі, нарізані великими шматочками, червоний соус песто і листя базиліка. Подавати зі стружкою пармезану або пекоріно (або вегетаріанської альтернативи).

Піца по-нісуазскі

 "" Використовуйте суміш хліба чіабата, щоб приготувати це легке тісто для піци, потім додайте червоний песто, стручкову квасолю, топлений брі, гострі анчоуси та оливки.

Інгредієнти

Упаковка для хліба чіабата по 500 г.
4 столові ложки червоного песто.
½ тонко нарізаного червоної цибулі.
50 г зеленої квасолі, порізаної і розрізаної навпіл.
100 г брі, нарізаного соломкою.
6 анчоусів.
8 оливок без кісточок, розрізаних навпіл.
Жменю листя базиліка.

Метод

Крок 1

Нагрійте духовку до 220C / 200C вентилятор / газ 7. Помістіть великий лист, приблизно 38 x 28 см, в духовку, щоб він нагрівся. Приготуйте хлібну суміш, слідуючи інструкціям з пакування. Розкачайте тісто на великому аркуші пергаменту до форми грубого прямокутника приблизно 35 x 25 см.

Крок 2

Намажте песто на тісто, потім посипте червоним луком. Викладіть зверху квасоля і сир у вигляді шеврона. Додайте анчоуси по центру і посипте оливками. Викладіть піцу на пергамент для випічки на гаряче деко. Зменште духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6 і випікайте 15-18 хвилин. Перед подачею посипати листям базиліка.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.