Млинці з корицею, горіховим маслом, нарізаним бананом і малиною: прекрасний рецепт сніданку

Розділіть теплі оладки на 2 тарілки та подавайте з горіховим маслом, бананом, малиною і лимоном.

Використовуйте безглютенове борошно в цих тонких млинцях на сніданок, які подаються з мигдальним маслом, фруктами та лимоном.

Інгредієнти

75 г безглютенового борошна для чорного хліба
1 чайна ложка меленої кориці
1 середнє яйце
225 мл полуобезжіренного молока
1 чайна ложка рапсової олії для смаження
2 столові ложки мигдально-горіхової пасти (приготуйте своє за рецептом, який написаний праворуч)
1 банан, нарізаний
140 г малини
часточки лимона

 ""

метод

Крок 1

Насипте борошно в велику миску з корицею. Додайте яйце і молоко та енергійно збивайте, поки не отримаєте однорідну консистенцію.

Крок 2

Поставте сковороду з антипригарним покриттям на середній вогонь і додайте трохи олії. Коли масло почне нагріватися, витріть його більшу частину кухонним папером. Коли сковорода нагріється, налийте невелику кількість тіста в центр сковороди та перемішайте його тонким шаром по боках сковороди. Залиште варитися в незайманому вигляді приблизно на 2 хвилини. Коли вона підрум’яниться, переверніть і готуйте ще 1 хв.

Крок 3

Перекласти на теплу тарілку і накрити фольгою, щоб зігрітися. Повторіть те ж саме з рештою тестом. Розділіть теплі оладки на 2 тарілки та подавайте з горіховим маслом, бананом, малиною і лимоном, щоб зібрати їх до столу.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.