Рецепт вершкового пирога з рибою і цибулею-пореєм: прекрасно підійде до чаю на сніданок

Надайте скромному рибному пирога аромат, який поліпшує його смак, приготовленої з королівських креветок, лосося і пікші та посипаною заспокійливим сирним пюре.

Надайте скромному рибному пирога аромат, який поліпшує його смак, приготовленої з королівських креветок, лосося і пікші та посипаною заспокійливим сирним пюре.

Інгредієнти

Для начинки сусла
1½ кг картоплі Rooster або Maris Piper, неочищеного
200 мл подвійних вершків
50 мл молока
50 г тертого чеддеру
50 г тертого пармезану
Для суміші рибного пирога
100 г вершкового масла
3 цибулі-порею, тонко нарізані
¼ ч.л.молотого мускатного горіха
1½ столової ложки цільнозернової гірчиці
100 мл білого сухого вина або сухого вермуту
200 мл подвійних вершків
½ невеликий пучок часнику, нарізаного
½ лимона, цедри та соку
125 г копченої пікші без шкіри, нарізаною великими шматками
125 г лосося без шкіри, нарізаного великими шматочками
125 г сирих королівських креветок

 ""

метод

Крок 1

Розігрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. Проколіть кожен картопля кілька разів ножем (щоб вони не лопнули) і запікайте на деку протягом 1-1 годину 30 хвилин або до м’якості при натисканні. Розрізати картопля навпіл, вийняти м’якуш в миску і розім’яти виделкою або пюре. Збережіть скіни на інший день. Поки картопля ще гарячий, змішайте вершки та молоко, щоб вийшло однорідне пюре, приправте і відкладіть.

Крок 2

Поки картопля запікається, приготуйте рибний пиріг. Поставте велику сковороду на середній вогонь. Розтопити масло і повільно готуйте цибулю-порей протягом 10 хвилин, поки він не стане солодким і м’яким, потім приправте і додайте мускатний горіх. Додайте гірчицю, потім влийте вино і зменшуйте, поки майже не залишиться вина. Влийте вершки та тушкуйте близько 10 хвилин, поки вони не зменшаться вдвічі. Зніміть з вогню і додайте часник разом з лимонним соком і цедрою. Смак приправи.

Крок 3

Перемішайте пікшу, лосось і креветки з вершками з цибулі-порею і перекладіть у форму для запікання середнього розміру, потім зверху викладіть картопляне пюре, розрівняйте, щоб покрити рибу, і розподіліть по сирах. Випікати 25-30 хвилин, поки сир не стане золотисто-коричневим.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.