Панир каррі-пиріг в одній каструлі: спробуйте приготувати це дивовижно смачна страва!

Що може бути приємніше каррі в формі пирога? Цей пиріг з панир в одній каструлі наповнений начинкою в стилі махане і покритий скоринкою з хрусткого листкового тіста.

Інгредієнти

2 столові ложки рослинної олії
440 г панира, нарізаного кубиками по 2 см
4 столові ложки топленого або вершкового масла
2 великі цибулини, дрібно нарізані
2 великих подрібнених зубчики часнику
дрібно натертий імбир розміром з великий палець
½ чайної ложки гарячого перцю чилі
2 ч.л.молотого кмину
2 ч.л. насіння пажитника
1½ столової ложки гарам масала
2 банки по 400 г нарізаних помідорів
цукрова пудра
300 г картоплі, очищеного і нарізаного кубиками по 2 см
150 г шпинату
150 г замороженого горошку
100 мл жирних вершків
2 столові ложки масла кешью або схожого
звичайна мука, для присипки
320 г листового вершкового листкового тіста
2 великих яйця, 1 ціле, тільки 1 жовток, злегка збиті разом (заморозьте залишився яєчний білок для іншого рецепта)
2 ч.л. насіння чорнушки
рис плов або зелені овочі, для подачі

 ""

Метод

Крок 1

Нагріти масло на середньому вогні в дрібній вибухозахищеній каструлі приблизно 30 см в ширину. Додати панир і смажити 5 хвилин, перевертаючи щипцями, поки кожна сторона не стане золотистою. Вийняти з каструлі та відкласти на тарілку, застелену кухонним папером.

Крок 2

Нагрійте топлене або вершкове масло в тій же посуді на середньому або повільному вогні, потім додайте цибулю і велику дрібку солі. Смажте 15 хвилин або до розм’якшення і карамелізації. Додайте часник і імбир, готуйте 1 хв, потім додайте спеції та смажте ще 2 хв. Перекладіть пряною цибулею в кухонний комбайн або блендер разом з помідорами та збийте до однорідної маси. Вилийте назад в каструлю з 1½ банками води, потім перемішайте з цукром і картоплею. Доведіть до кипіння, зменште до кипіння, потім накрийте кришкою і готуйте, періодично помішуючи, протягом 20-25 хвилин або поки картопля не стане м’яким.

Крок 3

Додайте шпинат і горох і готуйте 5 хв. Додайте вершки і масло кешью, а потім поставте панир в сковороду і приправте до свого смаку. Зніміть з вогню і дайте повністю охолонути.

Крок 4

Нагрійте духовку до 220C / 200C вентилятор / газ 8. На злегка присипану борошном поверхні розкачайте тісто трохи більше, ніж ваша форма для запікання. Відріжте тонкі смужки з кожного боку і закріпіть ними по краю запіканки. Оберніть лист тіста зверху і притисніть краю виделкою, щоб запечатати, і заправте виступи. Змастіть яйцем, посипте насінням чорнушки та запікайте 30-35 хвилин або до темно-золотистого кольору. Дати постояти 15 хвилин перед подачею до плову з рисом або зеленими овочами.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.