Рецепт незабутнього страви “Мисливський курча “: так ви точно не готували!

Що може бути втішними курячої грудки, загорнутої в бекон з соусом барбекю і сиром? Подавайте це легке блюдо з курки з пюре або смаженою картоплею.

Інгредієнти

1 столова ложка рослинної олії, плюс додатково для дека
2 курячі грудки без шкіри
4 скибочки копченого бекону
1 червона цибулина, нарізана
½ упаковки квасолі, кінчики обрізані
2 очищені та нарізані скибочками моркви
50 мл липкого соусу BBQ
25 г тертого пармезану
для сусла
4 картоплини, очищені та нарізані
100 мл молока
2 столові ложки вершкового сиру

 ""

метод

Крок 1

Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. Змастіть деко олією, покладіть на нього курячі грудки та накрийте кожну по 2 скибочки бекону. Поставити курку в духовку на 20-25 хвилин до повної готовності.

Крок 2

Поки курка готується, обсмажити цибулю в 1 столовій ложці олії до золотистого кольору і м’якості, потім відкладіть. Викласти картоплю у велику каструлю з киплячою водою і варити 10-15 хвилин до м’якості. Поставте на плиту ще одну каструлю з водою меншого розміру і доведіть до кипіння, поки готується картопля. Після закипання додайте квасолю і моркву і готуйте 8-10 хвилин до м’якості, але з невеликим укусом. Злийте воду з картоплі та знову покладіть його в каструлю з молоком і вершковим сиром, розімніть до однорідної маси та перемішайте зі смаженою цибулею.

Крок 3

Після того як курка буде приготовлена, полийте соусом барбекю, розсипте пармезан і поверніть в духовку на 2 хвилини, поки сир не розтане. Подавати з пюре, морквою і квасолею.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.