Як зробити смачний сирний десерт за 3 хвилини з простих продуктів: корисно і ніяких зайвих добавок

Найшвидший і базовий рецепт сирного десерту, який можна готувати з різними фруктами або ягодами. У сто раз смачніше і корисніше, ніж з магазину.

Щоб приготувати сирний десерт, знадобляться найпростіші продукти, а також блендер. Ви будете здивовані, наскільки це швидко і смачно. З чашкою кави або чаєм просто смакота.

Для десерту знадобляться такі інгредієнти:

  • Сир 5-9% – 200 г (в брикеті)
  • Грецький йогурт – 100 г
  • Банан – 1 шт.
  • Какао або шоколад для прикраси

Приготування:

1. У зручній ємності з високими стінками змішуємо сир, банан (або половину банана) і йогурт. Перебиваємо блендером до однорідності.

2. Перекладаємо сирну масу в скляний стакан або в красиву десертну миску. Розрівнюємо просто ложкою, а зверху через сито присипаємо какао-порошок або натираємо на дрібній тертці шматочок чорного або молочного шоколаду.

3. Сирний десерт ставимо в холодильник. Звичайно, можна відразу пробувати, але через 1-2 години він стане ще смачнішим. Тому чекайте, воно того варте.

Перед подачею прикрашаємо кружечками банана. Дуже смачно з шоколадним печивом.

З чим ще можна зробити сирний десерт?

Творожный десерт за 3 минуты
Сирний десерт за 3 хвилини

Банан надає десерту солодкість і аромат. Замість нього можна взяти столову ложку меду або звичайний цукор додати за смаком.

Такий десерт можна зробити шарами. По черзі викласти сирну масу і малину з горіхами, шматочки апельсина, банана, ківі або навіть домашнє варення.

Творожный десерт за 3 минуты
Сирний десерт за 3 хвилини

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.