Кокосові цукерки Баунті: рецепт з 3-х інгредієнтів

Неможливо передати словами, які смачні виходять кокосові цукерки а-ля Баунті. Солодкі і ніжні, а всього три інгредієнти.

Інгредієнти:

  • кокосова стружка – 80 г (дві пачки)
  • згущене молоко – приблизно півбанки
  • плитка шоколаду (молочний, білий, чорний) – на ваш смак

Спосіб приготування:

  1. З’єднати згущене молоко і кокосову стружку. Ретельно перемішати. Повинна вийти щільна і липка маса. Якщо кокосова суміш занадто суха, то потрібно додати ще трохи згущеного молока.
  2. Вологими руками сформувати кокосові кульки.
  3. Плитку улюбленого шоколаду розтопити на водяній бані. Візьміть дерев’яні шпажки або звичайні зубочистки. Вставте зубочистки в кокосові кульки, і занурте їх в шоколад. Якщо потрібно, то скористайтеся ще чайною ложкою.
  4. Готові кокосові цукерки «Баунті» викласти на пергамент, зубочистки прибрати. Коли шоколад охолоне, заховайте шоколадні кульки в холодильник до повного застигання.

    Домашние конфеты
    Домашні кокосові цукерки

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.