Рецепт: Апельсиновий листковий бісквіт Мері Беррі: незабутній смак!

Королева випічки Мері Беррі створює легкий фруктовий бісквіт з цитрусових з масляною глазур'ю і цукровою глазур'ю.

Інгредієнти

Для торта

225 г пасти для випічки
225 г борошна самоподнімання
1 чайна ложка розпушувача без гірки
100 г золотистої цукрової пудри
100 г коричневого цукру
4 великих яйця
цедра 2 апельсинів дрібно натерти

Для масляної глазурі

150 г вершкового масла, розм’якшеного
300 г цукрової пудри, просіяного
цедра 2 апельсинів дрібно натерти

Для глазурі

25 г цукрової пудри
сік 2 апельсинів

Смак – незабутній!

Методика

Крок 1

Нагрійте духовку до 180 ° C / 160 ° C вентилятор / газ 4. Вам знадобляться форми для сендвічів з пухким дном 2 x 20 см, змащені маслом і підстава, викладене пергаментом для випічки. Відміряйте всі інгредієнти для торта у велику миску (залиште трохи апельсинової цедри для прикраси) і збийте дерев’яною ложкою або ручним міксером до однорідного стану.

Крок 2

Рівномірно розділіть на 2 банки. Випікати 20-25 хвилин або до тих пір, поки він добре не підніметься, злегка підрум’яниться і не сяде з боків форми. Через 5 хвилин дістаньте з форм і дайте охолонути на решітці.

Крок 3

Щоб зробити глазур, покладіть масло і цукрову пудру в миску і перемішайте ручним міксером до отримання легкої та повітряної пудри. Додайте апельсинову цедру.

Крок 4

Знімаємо папір з коржів. Викладіть 1 торт на тарілку догори дном. Зробіть глазур, помістивши цукрову пудру та апельсиновий сік в каструлю, помішуючи на повільному вогні, поки цукор не розчиниться. Варити, поки не зменшиться наполовину, потім змастіть половину на перевернутому пирозі пензликом для випічки.

Намажте половину масляної глазурі на глазурований торт. Покладіть зверху інший торт, змастіть глазур’ю, потім змастити залишилася масляною глазур’ю. Посипати відкладеної цедрою апельсина. Пиріг найкраще є днем, але його можна зберігати до 3 днів в прохолодному місці. Замерзає добре без льоду або з начинкою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.