Дешева і смачна альтернатива прохолодного мохіто в спекотний літній день – покроковий рецепт

Через кілька днів - літо. Пора, коли спека дошкуляє буквально з ранку до вечора. Врятуватися від спеки і спраги допоможе детокс вода з лимоном, огірком і м'ятою.

Це корисний напій, який очищає і насичує ваш організм. Головне – збережете собі цей рецепт, щоб не втратити. А сам процес приготування напою – дуже простий і не вимагає витрат.

Як пише сайт “Фітнес-рецепти “, детокс вода з лимоном, огірком і м’ятою – відмінний варіант освіжитися і отримати дозу вітамінів і корисних речовин. Додавання свіжих фруктів, овочів і трав – прекрасний спосіб урізноманітнити просту смак води без додавання калорій або цукру. Таку детокс воду зручно брати з собою.

Що потрібно для приготування річного прохолодного напою?

Вода з лимоном, огірком і м'ятою
Вода з лимоном, огірком і м’ятою
  • 4 літри чистої відфільтрованої води
  • 2 невеликих лимона
  • 2 невеликих огірка
  • 1 пучок свіжої м’яти

Перемішуєте всі інгредієнти в глечику. Попередньо їх потрібно помити і нарізати. Найкраще брати все свіже – так смак буде більш насиченим і приємним.

Потім заливаєте прохолодною водою. Як води можна використовувати як звичайну очищену воду, так і мінеральну слабогазовану або сильногазована воду. Як побажаєте!

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.