Рецепт дешевого і пізнього сніданку з яйцем і помідорами

Наповніть булочки з цілозернового борошна соковитими помідорами та омлетом з травами, щоб отримати ситний, але дешевий сніданок або пізній сніданок.

Не секрет, що іноді мало або взагалі вже немає грошей, а зарплата або пенсія ще не прийшла. Але хочеться на сніданок щось смачненьке і незвичайне, а до того ж поживна. Вихід є!
Спробуйте приготувати сніданок по нижче додається рецептом – не пошкодуєте.
І найцікавіше, що навіть коли ви спізнюєтеся на роботу або проспали та не хочеться просто морочитися зі сніданком, цей рецепт виручить. А наскільки він практичний – ви оціните відразу!

Інгредієнти

2 помідори, розрізаних навпіл
2 ч.л. оливкової олії
4 яйця
пара гілочок петрушки, нарізаною
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
2 пластівці з цілозернового борошна

Дешевий сніданок

Метод

Крок 1
Змастіть зрізану сторону помідорів невеликою кількістю масла, потім приготуйте їх на повільному вогні зрізаною стороною вниз на невеликій сковороді з антипригарним покриттям. Поки вони готуються, в невеликій мисці збити яйця з приправами та дрібно нарізану петрушку. Переверніть помідори, щоб трохи нагріти їх з іншого боку, а потім відкладіть в сторону.

Крок 2
Протріть сковороду, потім додайте масло, що залишилося і готуйте часник на середньому вогні кілька секунд, весь час помішуючи, поки він не стане м’яким. Влити яєчну суміш і варити, періодично помішуючи на вогні. Коли він майже застигне, переверніть і готуйте іншу сторону ще кілька секунд.

Крок 3
Розріжте помідори навпіл і сквош, омлет навпіл і подавайте по 2 штуки всередині кожної.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.