Рецепт: Пікантний пряний смажений рис – прекрасний варіант сніданку

Надайте пікантність за допомогою цього чудового рецепта пізнього сніданку - пасту чилі можна заморозити.

Інгредієнти

2 середні цибулини
2 столові ложки рослинної олії, плюс трохи для смаження яєць
400 г рису басматі, добре промитого
12 коктейльних сосисок або 6 чіполатов, скручених і розрізаних навпіл
6 скибочок сиров’яленого бекону зі смугами, нарізаного невеликими шматочками
140 г каштанових (або ідентичних) грибів, розрізаних навпіл
2 червоних або зелених перцю чилі без насіння
3 зубчики часнику, розтертих плоско, щоб видалити шкірку
6 яєць
20 г коріандру
соєвий соус і соус чилі, для подачі

Смачний сніданок

Метод

Крок 1
Нагрійте духовку до 180C / 160C вентилятор / газ 4. Тонко наріжте половину цибулі, перемішайте з 1 ч.л. масла на деку для випічки, потім готуйте в духовці протягом 15 хвилин, перевернувши один раз, до золотистого кольору і хрусткої скоринки. Тим часом перекладіть рис у велику каструлю з достатньою кількістю води, щоб покрити його кінчиками пальців. Довести до кипіння, розмішати, накрити кришкою і тушкувати 10 хв. Зніміть з вогню, залиште накритим на 10 хвилин, потім збийте виделкою.

Крок 2
Поки рис і цибулю готуються, налийте в сковороду 1 ч.л. масла. Обсмажити сосиски пару хвилин. Тепер додайте бекон і тушкуйте ще 5-7 хвилин, поки бекон не стане золотистим, а сосиски не стануть готовими. Покладіть у велику тарілку. Обсмажуйте гриби 3 хвилини до золотистого кольору, потім додайте бекон і ковбасу. Протріть сковороду.

Крок 3
Покладіть перець чилі, часник, лук і 1 столову ложку масла в невеликий кухонний комбайн, потім збийте до стану пасти. Пасту можна приготувати за 1 місяць і заморозити. Обережно обсмажте пасту близько 3 хвилин, поки вона не стане ароматною, помішуючи. Додайте рис, добре перемішайте, потім додайте м’ясо і гриби. Додайте трохи води та все перемішайте. Покладіть в форму, накрийте кришкою і тримайте в духовці в теплі, поки будете смажити яйця.

Крок 4.
Протріть сковороду, потім нагрійте тонкий шар масла на слабкому вогні та розколіть стільки яєць, скільки може вмістити сковорода. Обережно обсмажте, час від часу поливаючи маслом гарячу олію, поки воно не стане готовим на ваш смак. Вийняти блюдо з духовки. Коріандр грубо нарізати та викласти виделкою через рис з невеликою кількістю сої, потім викласти ложкою на тарілки. Зверху викладіть по яйцю, потім полийте ще соєвим соусом і чилі на свій смак. Посипати хрусткою цибулею

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".