Рецепт: Імбирний торт на липкій основі з лимонною глазур’ю

Спробуйте цей вологий і липкий імбирний торт - незабутній і незвичайний смак.

Інгредієнти

225 г борошна самоподніманія
1 чайна ложка соди
1 столова ложка меленого імбиру
1 чайна ложка меленої кориці
1 чайна ложка мелених змішаних спецій
115 г вершкового масла, нарізаного кубиками, плюс додаткове мастило
115 г темного цукру мусковадо
115 г чорної патоки
115 г золотого сиропу
250 мл цільного молока
85 г очищеного стебла імбиру, дрібно натертого
1 яйце

Для глазурі

50 г цукрової пудри, просіяного
1 чайна ложка дрібно натертої цедри лимона
1 столова ложка лимонного соку

Апетитно виглядає?

Метод

Крок 1
Розігрійте духовку до 160 ° C / звичайна 180 ° C / газ. 4. Змастіть маслом і вистелити круглу форму для випічки 18 см і глибиною 7 см жиронепроникним або пергаментним папером.

Крок 2
Покладіть борошно, бікарбонат соди та все спеції у велику миску. Додайте масло і втирайте його в борошно кінчиками пальців, поки суміш не стане схожою на панірувальні сухарі.

Крок 3
Покладіть цукор, патоку, сироп і молоко в каструлю середнього розміру і нагрійте, обережно помішуючи, поки цукор не розчиниться. Збільште вогонь, і доведіть суміш до температури трохи нижче точки кипіння.

Крок 4
Додайте стебло імбиру в борошняну суміш, потім влийте суміш патоки, помішуючи дерев’яною ложкою. Розбийте яйце і збивайте, поки вся суміш не змішається і не стане нагадувати густе тісто для млинців. Вилийте це в підготовлену форму і випікайте 50 хвилин – 1 година, поки крутив, вставлений в центр торта, не стане досить чистим. Дайте йому повністю охолонути у формі, перш ніж готувати пиріг. (Для заморожування: загорнути в пергаментний папір, потім в харчову плівку. Заморозити до 1 місяця.)

Крок 5
Щоб зробити глазур, змішайте цукрову пудру і цедру лимона, потім поступово додайте лимонний сік, поки не отримаєте гладку, злегка текучу глазур, при необхідності додаючи ще соку. Полийте глазур’ю зигзагоподібним візерунком поверхню торта, переверніть торт і знову полийте, щоб отримати штрихування (див. Нижче). Пиріг зберігається до 2 тижнів в герметичній тарі.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.