Шашлик з курки на грилі – варіант на природу у вихідні дні

Ці приготовані на грилі шашлики володіють відмінним смаком, але зі слабкою пряністю, тому вони відмінно підходять для дітей. Запропонуйте трохи соусу чілі.

На “носі” вихідні дні і їх три! Напевно хтось з вас планує виїхати на природу чи на дачі зробити шашлик. Чи не морочитися з пошуком рецепта – застосуєте, який пропонується нижче. Чудово підходить для всіх гурманів і для дітей.

Інгредієнти

6 курячих грудок, нарізаних великими шматками
За 2 червоних, помаранчевих і зелених перцю, очищених від насіння і нарізаних великими шматками
розігріті коржі, нарізані
часточки помідора і лимона, для подачі

Для маринаду і соусу

2 дрібно натертих зубчики часнику
300 г натурального або грецького йогурту
1 столова ложка перцю
3 столові ложки кетчупу

Прекрасний варіант шашлику

метод

Крок 1
Зробіть маринад, змішавши всі інгредієнти у великій мисці. Викладіть третину суміші в меншу миску, потім накрийте та охолодіть до необхідності. Додайте курку в маринад і відставте на 20 хвилин. Можна охолоджувати до двох днів під навісом.

Крок 2
Якщо ви використовуєте дерев’яні шпажки, замочіть їх у воді на 1 годину перед використанням. По черзі нанизуйте на шпажки перець і курку, поки у вас не вийде 6-8 шашликів. Якщо є охота можна зробити це заздалегідь і остудити шашлик до тих пір, поки він не знадобиться.

Крок 3
Нагрійте барбекю до середнього або до тих пір, поки тонкий шар вугілля не стане сірим. Готуйте шашлик 10 хвилин, періодично перевертаючи, поки курка не обвуглитися і не прожариться. Подавайте шашлики зі збереженим йогуртовим соусом, підігрітими коржами, нарізаними помідорами та часточками лимона.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.