Підбадьорливий річний мохіто: 5 хвилин і коктейль готовий! (Рецепт)

Влітку, особливо в спеку, хочеться чогось холодного і освіжаючого. Незмінний хіт кожного сезону - це мохіто.

Незважаючи на те, що рецепт, здавалося б, дуже простий, кожна господиня і кожен бар готує його по-різному. Сьогодні ми розповімо вам рецепт мохіто, який ви полюбите і просто не зможете перестати його готувати.

До слова, приготування такого річного коктейлю будинку буде значно вигідніше з фінансів, ніж якщо ви купите його в закладі. А часу це займе нітрохи не більше, ніж почекати, поки його приготують в кафе. А може навіть і менше.

Що вам буде потрібно взяти для мохіто в домашніх умовах

  • Лайм – 1 шт.
  • М’ята – 2 гілочки.
  • Цукор коричневий – 2 ч. Л.
  • Білий ром – 50 мл.
  • Вода мінеральна газована – півсклянки
  • Лід за смаком

Процес приготування мохіто

Мохіто
Мохіто

Спочатку берете лайм. Його потрібно ретельно помити, щоб шкірка була придатна для коктейлю. Потім лайм потрібно покатати по столу, щоб він пустив сік.

Нарізати на четвертинки і викласти в стакан. М’яту промити, злегка розтерти товкачиком і викласти листя в стакан. Додати цукор і кубики льоду. Одночасно влити в стакан ром з водою і подавати.

Якщо ж ви хочете приготувати безалкогольний мохіто, то ви робите все одно, але не додаєте ром.

Ще один цікавий варіант – додати в мохіто огірок. Ще один гастрономічний експеримент – додати в мохіто полуницю. Це вже для зовсім любителів солоденького. Але даний коктейль нічим не гірше за смаком, і круто освіжає в літній день!

Мохіто
Мохіто

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.