Рецепт веганскої вівчарського пирога – такого ви точно не готували

Зігріваюча веганська вечеря з білими грибами, цибулею-пореєм, морквою і мускатним гарбузом, посипаний хрусткою картоплею.

Зігріваючий веганські вечерю з білими грибами, цибулею-пореєм, морквою і мускатним гарбузом, посипаний хрусткою картоплею. Він низькокалорійний, з низьким вмістом жиру і ідеально підходить, коли наступають ночі.

Інгредієнти

1,2 кг мучної картоплі
50 мл рослинної олії
30 г сушених білих грибів, замочити в гарячій воді на 15 хвилин, потім процідити (залишити рідина)
2 великих цибулі-порею, нарізаних
2 маленькі цибулини, нарізані
4 середні моркви (близько 300 г), нарізані дрібними кубиками
1 кубик овочевого бульйону (переконайтеся, що він веганські – ми використовували Калло)
3 подрібнених зубчики часнику
2 столові ложки томатного пюре
2 ч.л. копченої паприки
1 невеликій мускатний гарбуз, очищена і нарізана дрібними кубиками
½ невеликого упаковування майорану або орегано, зібрані та значно нарізане листя
½ невеликий пакетик чебрецю, зібране листя
½ невеликого упаковування шавлії, листя зібрані та значно нарізані
4 нарізаних стебла селери
400г консервованого нуту
300 г замороженого горошку
300 г замороженого шпинату
20 мл оливкової олії
дрібно нарізана плоска петрушка
томатний кетчуп для подачі (за бажанням)

Апетитний пиріг

Метод

Крок 1
Перекладіть неочищену картоплю у велику каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння і тушкуйте 40 хвилин, поки шкірка не почне розшаровуватися. Злити та дати трохи охолонути.

Крок 2
Тим часом нагрійте рослинну олію у великому сотейнику з товстим дном або в вогнетривкому посуді. Додайте гриби, цибулю-порей, цибуля, морква і бульйонний кубик і обережно готуйте 5 хвилин, час від часу помішуючи. Якщо він починає приставати, зменште вогонь і частіше помішуйте, зіскрібаючи шматочки знизу. Овочі повинні бути м’якими, але не кашкоподібними.

Крок 3
Додайте часник, томатне пюре, перець, кабачки і зелень. Перемішайте і трохи збільште вогонь, варіть 3 хвилини, додайте селеру, потім перемішайте і готуйте ще кілька хвилин.

Крок 4
Додайте нут разом з водою з консервної банки та грибним бульйоном. Додайте горох і шпинат і добре перемішайте. Готуйте 5 хвилин, періодично помішуючи, потім приправити, вимкніть і відставте. Рідини, як і раніше має бути багато, а овочі повинні бути яскравими та трохи твердими.

Крок 5
Картоплю очистити від шкірки. Розімніть 200 г виделкою і додайте в овочі. Що залилося – картоплю подрібнити, змішати з оливковою олією і петрушкою і приправити.

Крок 6
Розкласти начинку по формах для пирога і зверху викласти картоплю. Нагрійте духовку до 190C / 170C вентилятор / газ 5 і випікайте пироги протягом 40-45 хвилин, поки верх не стане золотистим, а начинка не прогріється. Якщо ви готуєте окремі пироги, перевірте через 20 хвилин. Найкраще подавати з томатним кетчупом, як і всі відмінні пастуші пироги.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.