Рецепт запіканки з кабачків – бюджетний варіант для всієї родини

Отримайте максимум задоволення від цього понад здорового бюджетного сімейної вечері.

Цього літа хороший урожай кабачків. Потрібно максимально використовувати кабачки, поки є вони на городі. Для сніданку, вечері чи обіду – з них можна приготувати різні страви та до того ж ситні та корисні.

Інгредієнти

1 столова ложка оливкової олії
1 нарізана цибулина
1 подрібнений зубчик часнику
1 столова ложка сушених трав
500 г фаршу з індички
2 банки по 400 г нарізаних помідорів
1 кабачок, нарізаний скибочками завтовшки 4 см
Панірувальні сухарі 4 ст.
3 столові ложки тертого пармезану

Апетитне блюдо

Метод

Крок 1
Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. нагрійте масло на великій сковороді та смажте цибулю, часник і 2 чайні ложки трав протягом 3 хвилин, поки вони не почнуть розм’якшуватися. Додайте індичку та обсмажте, потім додайте помідори та готуйте ще 5 хвилин.

Крок 2
Викопайте середину кабачка і викиньте (або обсмажте, а потім заморозьте ще раз – спробуйте протерти картопляне пюре). Викладіть скибочки в форму для запікання. Викладіть фарш в середину кожного скибочки кабачка, а потім викладіть решту зверху. Накрити фольгою і запікати 30 хв.

Крок 3
Тим часом змішайте залишилися трави з панірувальними сухарями та пармезаном. Дістаньте кабачки з духовки, зніміть кришку і посипте крихтами. Поверніться в духовку ще на 10 хвилин, поки крихти не стануть золотистими та хрусткими, а кабачки не стануть м’якими.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.