Дієтичний торт «Чізкейк»: рецепт від телеведучої Марічки Падалко

Дієтичний торт «Чікейк» - одне з коронних страв провідною теленовин Марічки Падалко. Його можна готувати кожен раз по-новому, додаючи улюблені ягоди і фрукти.

Марічка Падалко, крім телебачення, обожнює смачно готувати, особливо вона відчуває пристрасть до десертів. Не дивно, адже зірка «ТСН» виховує трьох дітей разом з чоловіком, депутатом Єгором Соболєвим.

За словами телеведучої, чізкейк – ідеальний варіант річної солодощі, адже в нього можна додавати улюблені свіжі ягоди або фрукти, за смаком. Сама ж Марічка в своєму варіанті використовувала банан і смородину. Рецептом Падалко поділилася в своєму особистому блозі в мережі Instagram.

Для приготування знадобляться:

  • 1 банан;
  • 3 яйця;
  • 1 ч.л. какао;
  • 150 гр вівсяних висівок або пластівців (можна використовувати будь-яку НЕ пшеничне борошно: миндальную, наприклад);
  • 2 пачки сиру (можна сир, або крем-сир);
  • 150 мл прісного йогурту;
  • 4 ст. л. манки.

приготування:

Готуємо основу для «тесту». Подрібнюємо або перемелює в блендері вівсяні пластівці. Банан виделкою розминаємо до стану пюре.

Перемішуємо борошно, одне яйце, бананове пюре, какао. Викладаємо щільним шаром у форму для запікання і відправляємо в духовку на 15 хвилин при температурі 180 градусів.

В цей час готуємо сирну частина чизкейка. Змішуємо сир, 2 яйця, йогурт і манку (при бажанні можна додати трохи цукру або сахзама). На подпеченний основу викладаємо улюблені фрукти або ягоди, зверху заливаємо сирну суміш і випікаємо ще 30 хвилин при тій же температурі.

Прикрашаємо улюбленими ягодами і насолоджуємося смаком. Смачного!

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?