(Відео) Рецепт приготування соковитого, ніжного минтая. Приголомшливий смак!

Минтай - це сига, яка має сильний або м'який смак. Риба готується з використанням різних методів приготування, таких як запікання, обсмажування і жарка.

Ця біла риба є членом сімейства тріскових з північної частини Тихого океану (Західне узбережжя США і Канади). Поллок є стійкою альтернативою трісці і пікші, хоча все ж краще шукати сертифікований минтай,

 ""

Атлантика і Аляска – це два види риби минтая. Обидва види риб схожі за кольором і смаком. Риба минтай – це сига, яка має сильний або м’який смак. Риба готується з використанням різних методів приготування, таких як запікання, обсмажування і жарка.

Приготування риби-минтая

Вибирайте неушкоджені упаковки в магазині, в яких риба повністю заморожена – філе не повинно згинатися. Помістіть рибу в холодильник на ніч або помістіть в запечатаний пластиковий пакет і занурьте в холодну воду до розморожування. Ви можете включити мікрохвильову піч при розморожуванні, якщо плануєте готувати рибу прямо зараз.

Немає кращого способу приготувати минтай – заморожені філе добре піддаються смаженні на сковороді, приготування на пару, варені, приготування на грилі і випічці. Уникайте приготування риби в мікрохвильовій печі.

 ""

Якщо ви вирішили смажити на сковороді, розігрійте сковороду і покрийте її невеликим шаром рослинного масла. Хороші варіанти включають арахісове, виноградне і оливкова олія. Для смаку ви також можете додати трохи вершкового масла.

Посипте минтай борошном, покладіть заморожений минтай на сковороду і обсмажте близько 5 хвилин з кожного боку. Звичайно, точний час приготування залежить від товщини філе.

За поданим нижче відео рецептом можна готувати і іншу рибу.

Найголовніше, щоб структура риби була така ж як і у минтая.

Справа в тому, що минтай не входить в число дорогих продуктів в магазині в рибному відділі. Тому можна себе і своїх близьких потішити смаженим минтаєм.

За цим рецептом виходить м’який, соковитий і дуже апетитний смажений минтай.

Продукти:

  1. Минтай – 700 гр.
  2. Лук – 2 штуки (200 гр.).
  3. Сіль, перець – за смаком.
  4. Олія – 1 ст.л.

Відео: приготування минтая

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.