(Відео) Чудовий рецепт приготування курки по простому рецептом. Нереально смачно!

Курка виходить дуже смачна і ваші домашні обов'язково попросять добавки.

Зараз курку або частина її можна купити, практично в будь-якому магазині продуктів. Вартість її не така велика як домашня курка з базару. За допомогою різних рецептів, можна приготувати цікаві страви з курки. Ми пропонуємо простий рецепт, але курка виходить дуже смачна і ваші домашні обов’язково попросять добавки.

Обов’язково візьміть на замітку цей відео рецепт – не пошкодуєте.

Складові:

  • 1 кг курки;
  • 200 грамів сметани;
  • 3 великі цибулини;
  • 300 мл гарячої води;
  • спеції;
  • сіль перець.

Відео: приготування курки по простому рецептом

У соцмережах так відреагували господині на цей рецепт:

“Коли обсмажити цибулю, додайте ложку борошна. Це дозволить сметані не розділені на фракції, а густоту можна регулювати водою. ”

“Ось це я розумію – 3 хвилини та все зрозуміло! А то як почнуть, то руки мити, то кожну частину філе в кадрі обробляти, підсумок 20 хвилин, а інформації дай Боже на 5. ”

“Я додав тертий сир і три зубчики часнику, вийшло дуже смачно.”

“Спасибі! Але цікаво чому за кабардинський … У нашій сім’ї, німецької, багато років тому ще бабуся так готувала, тільки обсмажувала на топленому маслі (не було рафінованого) все смажили на домашньому топленому маслі (ні з чим не порівняти) скоринка дуже смачна, додавала трохи часнику, все це у великій чавунній сковороді, по краях велика картопля іноді з гарбузом і в російську піч. Так смачно я більше ніде не їла. Хоча зараз готую. І курочка інша і картопля, і звичайно на соняшниковій олії так смачно не виходить (хоча зараз говорять це шкідливо). Харчувалися добре, все було домашнє, не було повних, багато працювали, ми допомагали, грали в рухливі ігри. Хороший був час, все було смачно. “

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".