(Відео) Мамині рецепти. Романтичні, смачні бутерброди. Соковита начинка і хрусткий батон!

Спробуйте і ви приготувати романтичні бутерброди схожі за смаком на піцу. Можливо і у вас проявляться приємні спогади про минулі часи.

У кожної людини їжа асоціюється з тим, що їм дуже сподобалося в молодості, або запам’яталося коли їм було добре.

А коли ці бутерброди ви раніше їли з коханою людиною, то вони тим більше пам’ятаються і коли їх знову їси або просто почуєш незабутній запах, то ностальгічно згадуєш все. Спробуйте і ви приготувати романтичні бутерброди схожі за смаком на піцу. Можливо та у вас проявляться приємні спогади про минулі часи.

Рецепт:

  1. Ковбаса – 100 гр.
  2. Сир – 100 гр.
  3. Помідор – 1 шт.
  4. Болгарський перець – 1 шт.
  5. Цибуля зелена – підлогу пучка.
  6. Кріп – підлогу пучка.
  7. Майонез – 2 стол. ложки.
  8. Хліб – 8 шматочків.
  9. Сіль за смаком.

Відео: приготування романтичних бутербродів

Обов’язково подивіться пости, які залишили домогосподарки в соціальних мережах:

“Дуже подобається ваша сім’я, прекрасні відносини, обов’язково приготую.”

“Сім’я – це дуже важливо. У ваших (Діми, мами) роликах не тільки демонстрація приготування різних страв, але і наочність прекрасних, справжніх людських взаємин. Сподіваюся, вставши на шлях блогерства, ви набралися терпіння і поблажливості, щоб не ображатися на негатив, що робити, такі люди: комусь подобається, комусь ні. Від вас віє добром і порядністю. І рецепти хороші. Бутерброди чудові, спробую зробити. І сміх у Діми добрий. Смійтеся, Діма, коли хочете. ”

“Дивлюся часто мамині рецепти. Побачила інтерв’ю Тетяни з приводу негативу в коментарях. Ніколи не писала, але дістали негативом !!! Я з Одеси. Дивлюся і я, і мої подруги. Не звертайте уваги на гидоти!

Дякую за рецепти! Від вашої сім йде такий позитив, що все погане просто захлинеться! Здоров’я і щастя Вам, Тетяна, і вашим близьким !!! Синочок Димочка і невістонька просто красені!!! “

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.