(Відео) Рецепт приготування консерви з скумбрії в маслі. Ні в яке порівняння з магазинної!

Приготуйте консерви зі скумбрії в маслі самостійно у себе вдома. Це не так складно, як здається.

Коли ви купуєте консерви зі скумбрією в маслі в магазині, то очікуєте, що отримали апетитну, м’яку найголовніше жирну скумбрію. Однак це іноді буває не так. По-перше, ви можете купити консерви, в яких не масло, а тільки додавання масла і вода. По друге не завжди консерви смачні, а іноді вони заповнені більше водою, ніж шматочками скумбрії. Буває таке.

Вихід з цієї ситуації є дуже простий. Приготуйте консерви зі скумбрії в маслі самостійно у себе вдома. Це не так складно, як здається.

Подивіться це відео і вам стане все зрозуміло. Приступайте!

Відео: приготування консерви скумбрії в маслі

Обов’язково прочитайте пости, які залишили люди в соцмережах:

“Добрий час доби! Зазвичай не пишу коментарі, але в цей раз не можу промовчати, хоча ні, не маю права. Я дуже люблю консерви або у власному соку, або з додаванням олії. До речі, я не люблю скумбрію через її особливого присмаку. А ось рецепт ваш дуже зацікавив. До того ж ви так заразливо готуєте, з таким настроєм і задоволенням, що неможливо залишитися байдужим! Так ось рецепт не просто порадував, я від цієї риби в повному захваті !!!! Це мега – смачно !!! І немає явного смаку скумбрії, вона більше схожа на сайру, але в рази смачніше магазинної! Приготувала тільки 4 баночки, за три дні залишилася тільки одна. Так що на вихідних буду робити ще! Рекомендую всім.”

“Мила та ти не виправдовуйся і не тушуйся за свою мову. Молдавани в борщ сметану “ставлять” а не кладуть і борщ у них від цього не гірше. Зате ти така господиня і чисто все до блиску і смачно, і горить все в руках. А кому ріже слух твоя мова Вони вештаються на інших каналах. А у вас канал для нас, яким по цимбалах поклала ти або поклала, у нас кажуть насипала в тарілку супу. Ну і що з цього, небо на землю не впало. Будьте щасливі та здорові. От би до вас в гості на перловку. ”

“Молодець, все докладно розповіла, все доступно, все зрозуміло. Хочу окремо подякувати всім хто набирається сміливості, щоб зняти відео для нас і ділитися досвідом приготування! Я багато чого вмію. Так би мовити, господиня з досвідом, але не зважилася б на відео уроки. Таких людей треба підтримувати! Спасибі вам!”

Популярне

Схожі статті

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.