(Відео) Рецепт приготування “шкари ” з мойви. Таке блюдо часто їдять моряки!

Хоча це блюдо вважається суто чоловічим, проте його їдять все і залишаються дуже задоволені. Це не дороге в приготуванні і економне блюдо.

Зараз мойва є майже в кожному магазині та тим більше на рибному базарі. З мойви ви можете приготувати різні страви. Однак ми рекомендуємо урізноманітнити свій раціон і приготувати страву, яке люблять моряки – “Шкару.” Хоча це блюдо вважається суто чоловічим, проте його їдять все і залишаються дуже задоволені.

Це не дороге в приготуванні та економне блюдо.

Відео: приготування страви моряків – “Шквара”

У соцмережах, люди відзначили цей рецепт своїми постами:

“Чай заварюють і заливають рибку для того, щоб тушка рибки не розвалювалася. Мойва дуже жирна і м’яка, а в чаї дубильні речовини. Сіль змішують з цукром для того, щоб легше було солити, а цукор не дає згортатися білку і це підсилювач смаку. Рибка знаходиться між шаром цибулі, а цибуля любить сіль. Хочете спробувати смачне блюдо – робіть як вам показують і радять! Смачного! Автору респект і повагу. ”

“Шкара” -це традиційна щоденна осоружна їжа трудівників моря з сезонних овочів і риб’ячої некондиції – дрібниці та прилова. Так що жорсткого рецепта у шкари не існує. Основні – мойву обов’язково замаринувати в кислому – лимонний сік, оцет – що є, трохи солі та оцту. Годиться майже будь-яка дрібниця, але кидати нечищеними можна далеко не все: у того ж пеленгаса гірка чорна очеревина, а бички заковтують черепашки та собі подібних. Овочі та зелень в Шкарів можуть бути самими різними. Лук обов’язковий, але його краще трохи бланшувати, перш ніж укладати до нього рибку. Повірте, буде Значно смачніше! Загалом, принципи відомі, включайте фантазію! Хай щастить!”

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.