(Відео) Незвичайний кекс за маминим рецептом з СРСР. На другий день кекс ще смачніше!

Спробуйте приготувати такий кекс за маминим рецептом з СРСР і ви побачите, що він виходить м'яким, ароматним і пористим.

Як готувати кекс з різними сучасними інгредієнтами, напевно знають багато господинь. Комбінувати продукти можна використовуючи свою фантазію. Однак чомусь кекс по старому рецепту з колишнього Радянського Союзу досі вважається смачним і багато його люблять. Хоча напевно і забули про його існування. Спробуйте приготувати такий кекс за маминим рецептом з СРСР і ви побачите, що він виходить м’яким, ароматним і пористим. І найголовніше зберігає свої смакові якості кілька днів.

Рецепт:

  1. Яйце – 3 шт.
  2. Цукор – 150 гр.
  3. Ванілін – за смаком.
  4. Розпушувач – 1 чайн.ложка.
  5. Олія – 4 стол.ложки.
  6. Кефір – 220 мл.
  7. Борошно – 250 гр.
  8. Мак – 4,5 стол.ложки.
  9. Цукати – 100 гр.

Відео: приготування кексу за маминим рецептом

Прочитайте відгуки господинь, залишені в соціальних мережах:

“Здрастуйте, дорога Тетяна Георгіївна! Кекс вийшов класний, як і все, приготоване Вашими руками! Обов’язково спробую! Хочу зізнатися – все, що смажиться (оладки, баурсаки, хмиз, пиріжки, чебуреки та т. д.) в цьому я можу позмагатися. Але торти, пироги та кекси – це моє слабка ланка! ”

“Спробувала ваш рецепт горохового супу, дуже сподобався! Спасибі! Тепер кекс треба спробувати! Думаю смачно буде !! ”

“Якщо кішечка відчуває себе привільно, значить в родині панує любов і взаєморозуміння. Кекс чудовий, спасибі Вам, що ділитеся своїм умінням і досвідом. “

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.