(Відео) Секрет приготування розсипчастого плову. Плов виходить розсипчастий завжди!

Щоб ви порадували прекрасним розсипчастим і запашним пловом своїх ближніх або гостей, керуйтеся відео, що додається.

Іноді господині скаржаться, що у них статей виходить не розсипчастий, а шматками та негарний на вигляд. Все злипається і настрій є таке блюдо відпадає.

Для того, щоб цього не сталося і ви порадували прекрасним розсипчастим і запашним пловом своїх ближніх або гостей, керуйтеся відео, що додається.

Звичайно якість і сорт рису відіграє важливе значення, але і правильне приготування не на останньому місці, щоб отримати розсипчастий плов.

Рецепт:

  1. М’ясо індички – близько 1 кг.
  2. Рис – 0,5 кг.
  3. Олія – 250 мл.
  4. Цибуля – 1 велика головка.
  5. Морква – 2 великих.
  6. Барбарис – жменя.
  7. Адигейська сіль – 1 столова ложка.
  8. Куркума – 1 чайна ложка.
  9. Приправа “Ролтон ” – 1 чайна ложка.
  10. Перець чорний – кілька горошин.
  11. Лист лавровий – 3 листочки.

Відео: приготування розсипчастого плову

Господині в соцмережах відреагували на цей рецепт:

“Дорога Тетяна Георгіївна, вчора зробила плов, дійсно розсипчастий, супер! Сьогодні зроблю форшмак, поспішаю приготувати все, все, все рецепти як у мами, пам’ятаю з далекого дитинства. А голос Діми за кадром, так нагадує мого молодшого брата і чекаю коли Діма скаже: мур, мур, як смачно мамусю. Так мило і зворушливо, як приємно Вас чути та бачити, як в дитинстві на кухні з мамою, з рідними. Спасибі вам.”

“Мамочка, мила, кохана, рідна спасибі, що з Вашими рецептами ми повертаємося в дитинство! Як ви Радянські жінки все встигали? У вас не було стільки побутових технічних можливостей, які так спрощує роботу по дому. Були звичайні плити, звичайний посуд, були маленькі діти яких ви виховували, а не довіряли виховання кровиночок інтернету, як з “сокири” ви примудрялися готувати кулінарні шедеври! Які та зараз захоплюють! “

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.