Доктор Комаровський розповів, як поліпшити імунітет у дітей

Доктор Євген Комаровський не тільки веде авторський проект і розповідає про те, як же лікувати дітей і себе, але ще і ділиться знаннями у власному Інстаграм-блозі.

Останнім часом, особливо після загострення епідемії Ковіда-19 в світі, Комаровський почав робити публікації з приводу ГРВІ, застуд, грипу, інфекцій і імунної системи. Варто відзначити, що в інтернеті його блог досить затребуваний, адже читають його майже дев’ять мільйонів чоловік.

Під час загострення захворювань і слабкої імунної системи Доктор Комаровський дав поради щодо того, як уберегти дітей від застуди

Перший міф, який розвіяв фахівець – це міф про вплив препаратів, які нібито будують сильну імунну систему і гарантують, що протягом усього піку захворюваності ваша дитина буде здоровий.

“Повинен вас засмутити: подібних ліків не існує. Все, що призначається нібито для підняття імунітету, це абсолютний медичний« розлучення », це спроба фармацевтичного бізнесу задовольнити ваші потреби допомагати дитині “, – пише доктор і телеведучий Євген Комаровський.

Більше про радах лікаря ви можете почитати на його Інстаграм-акаунті.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?