Слава Камінська зізналася, що не прибирається будинку: за неї це робить інший

Екс-учасниця шоу "Танці з зірками " і колишня фронтвумен групи "НікітА " Слава Камінська поділилася з публікою своїми штучками.

Дівчина розповіла про коханого приладі в будинку, який дозволяє їй просто не робити вологе прибирання і не підмітати підлогу кожен день. В рамках реклами колишня дружина Едгара Камінського продемонструвала свій новий робот пилосос. Скільки саме він стояв, Слава не розповіла. Але є можливість, що вона зовсім за нього не платила – зазвичай популярним блогерам техніка приходить по бартеру.

“Так власне, навіщо мені прибирати ?! Коли спеціально навчений пристрій це робить за мене. Пилосос Deebot Ozmo 950 від @ deebot.ua і пил збере, і підлоги помиє. Дуже класна штуковина. Самостійно сканує простір, будує карту моєї квартири і завжди знає, де вже прибрав, а де немає “, – пише Слава Камінська.

І розповідає, що питання прибирання для неї взагалі досить складний. Адже оскільки вона людина дуже творча, то безлад у неї і в думках, і в квартирі, і в гримерці.

А в квартирі, де постійно перебуває дитина, просто неможливо забувати прибирати або хоча б проводити вологе прибирання. Ось Слава і не зневірилася – знайшла вихід із ситуації.

“Роботом можна управляти, не встаючи з дивана за допомогою додатка і встановлювати послідовність прибирання кімнат. Моя лінива душа радіє “, – підбила підсумок Слава Камінська. Також вона порадила цього робота-пилососа як відмінний подарунок для ледачих або вічно-зайнятих людей. Мовляв, не потрібно напружуватися, можна лише за допомогою пульта або мобільного додатка зробити повну прибирання будинку (прибрати сміття на підлозі і вологе прибирання провести) перед приходом родичів і гостей.

Щоб проілюструвати ці слова, Слава Камінська виклала фото, де вона сидить на підлозі десь у вітальні, а поруч з нею стоїть таке “чудо техніки “.

Нагадаємо, зараз 36-річна співачка Слава Камінська живе з сином Леонардом Камінським. Його батько – пластичний хірург Едгар Камінський пішов з сім’ї ще рік тому. Тепер він будує щасливі відносини, але спілкується з сином і його матір’ю досить дружелюбно.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.