ТОП-6 основних порад, як випити кілька напоїв на Новий рік і уникнути похмілля

Є шість основних порад, які ви можете використовувати на Новий рік, щоб наступного ранку було не таким болісним, ніж повинно бути.

Якщо ви один з тих, хто сильно страждає від похмілля, NHS запропонувала шість кроків, які потрібно зробити, щоб переконатися, що ви не відчуваєте себе занадто виснаженим, коли прокинетеся на наступний ранок

Цього року Новий рік може виглядати зовсім інакше, але, нарешті, прийшов час попрощатися з 2020 роком. Хоча більшість з нас буде зустрічати Новий рік, не виходячи з дому, багато людей все одно з нетерпінням чекають, щоб випити кілька напоїв, щоб відзначити цю подію.

Але як тільки ви прокидаєтеся від головного болю і кімнати, яка не перестане крутитися в Новий рік, вже занадто пізно щось з цим робити.

Кращий план дій – це в першу чергу вжити заходів, щоб уникнути важкого похмілля, і є шість основних порад, які ви можете використовувати на Новий рік, щоб наступного ранку було не таким болісним, ніж повинно бути.

Їжте перед тим, як пити

Всі ми чули приказку про те, що не можна пити натщесерце, і це один з ключових рад, щоб не відчувати себе гірше від втоми на наступний день.
Найкраще їсти вуглеводи, такі як макарони, картопля і рис, або корисні жири, оскільки вони конкурують з алкоголем і уповільнюють його перетравлення.

Вибирайте напої з розумом

 "" Якщо вам сказали, що темні напої посилюють похмілля, виявляється, що за цим стоїть якась наука.
Напої темного кольору, такі як червоне вино і бурбон, зазвичай містять більше конгенерів. Вважається, що ці природні хімічні побічні продукти виробництва алкоголю викликають роздратування мозку і ще більше підсилюють біль в голові на наступний ранок.
Замість цього рекомендується вживати більш легкі напої в певних обсягах, в тому числі спиртні напої, такі як горілка і джин.

Альтернативні напої

Змішувати напої – не найкраща ідея, якщо тільки ви не оберете між улюбленим напоєм і склянкою води.
Експерти кажуть: “Зробіть кожну секунду напою безалкогольним. В ідеалі, купите воду або що-небудь газоване. Газування напоїв змушує вас швидше засвоювати алкоголь.”

Повільніше

Не дивно, що кращий спосіб уникнути похмілля – це просто менше пити. Уникайте спроб встигати за іншими та не змушуйте пити швидше, ніж ви хочете, незалежно від того, скільки разів ті, з ким ви п’єте, пропонують повторити. Пийте в зручному темпі, і вранці ви виграєте.

Подивіться на етикетку

Шукайте знак % на пляшці, щоб перевіряти вміст алкоголю в напоях за обсягом. Виберіть менше значення для менш алкогольного напою – і дайте своєму організму менше алкоголю, щоб впоратися з цим на наступний день.

Регідратованих

Підтримка гідратації вашого тіла дійсно може допомогти зменшити наслідки похмілля, тому випийте склянку води перед тим, як почати пити, і ще раз перед сном.

 "" Якщо ви часто прокидаєтеся з сухістю в роті після декількох ковтків, тримайте склянку води поруч з ліжком, щоб пити його вночі. На наступний день ви будете дуже вдячні.

Схожі статті

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.