Запаморочливий трюк, що дозволяє приготувати картоплю в мундирі вдвічі швидше

Коли Філ пояснив, що цей трюк також може спрацювати, проткнув картопля металевою ложкою, він сказав: "Це буде діяти як теплопередача".

Провідні Холлі Віллоубі і Філіп Шофілд були збиті з пантелику, коли телеведучий Філ Вікері показав їм простий спосіб прискорити процес приготування картоплі в мундирі.

Філіп Шофілд був здивований після того, як навчився готувати картоплю в мундирі вдвічі швидше.

Користувач TikTok @johnlawrencedean регулярно ділиться найкращими уривками з улюблених телешоу, наприклад, коли Філ Вікері показав провідним “Цього ранку” Філіпу Шофілд і Холлі Віллоубі зручний лайфхак.

У кліпі Філ пояснює, як прискорити приготування картоплі в мундирі – і Філіп не міг повірити в те, що чув.

Можна побачити, як телевізійний шеф-кухар протикає по металевій чайній ложці кожну білу картоплю, коли він сказав: “Якщо ви покладете один на один кінець, він приготується за половину часу”.

“Це схоже на нагрівальний елемент?” – запитала Холлі.

 "В "
Вау!

Приголомшена тим, наскільки простий був спосіб, вона сказала: “Ні за що?”

Філіп, з іншого боку, сказав: “Ой, секундочку”, показуючи, що він просто вражений.

Коли Філ пояснив, що цей трюк також може спрацювати, проткнув картопля металевою ложкою, він сказав: “Це буде діяти як теплопередача”.

Однак цей метод можна використовувати тільки в тому випадку, якщо ви готуєте картопля в духовці, а не в мікрохвильовій печі.

Приміщення металу в мікрохвильову піч може викликати пожежу, бо при накопиченні достатньої кількості електронів між металом і електромагнітним передавачем можуть виникати іскри.

Філліп був не єдиним, хто був вражений, тому що ряд приголомшених глядачів хвалили рада в коментарях.

Одна людина сказала: “Тільки не кладіть це в мікрохвильову піч “.

Інший запитав: “Чому в школі нас цьому не вчать?”

І знов інший сказав: “Ууууууу”.

Хтось ще сказав: “Робив це роками”.

Хоча деякі люди сказали, що замість того, щоб класти ложку в картоплю, ви можете просто покласти його в мікрохвильову піч на 10 хвилин, перш ніж кинути в духовку.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!