Робимо красивий килимок-квітку своїми руками для інтер’єру будинку

Цей килимок стане родзинкою вашого будинку. Він підходить і для спальні, і для ванної кімнати. А головне, що цю красу можна зробити зовсім безкоштовно.

Зробити такий килимок дуже легко. Для цього знадобиться: залишки пряжі і будь-які старі джинси. Цю техніку ви також зможете використовувати при створенні серветок та інших цікавих елементів інтер’єру. Кількість і розміри деталей залежать від діаметра килимка. Головне почати і творчий процес не зупинити.

Килимок із старих джинсів
Килимок із старих джинсів

Покрокова техніка:

  1. Зробіть шаблон однієї пелюстки квітки. Потім прикладіть його до джинсів, обведіть крейдою або олівцем. Виріжте і повторіть процедуру. Щоб швидше вирізати пелюсточки, складіть тканину вдвоє.
  2. Нам буде потрібна щільна тканина для основи, на якій потрібно намалювати коло. Викладіть вирізані пелюстки таким чином, щоб вони трохи накривали один одного. Зафіксуйте все за допомогою клейового пістолета. Тканину, яка виступає з-за пелюсток, обріжте.
  3. Щоб пелюстки надійно трималися, вишийте зверху ланцюжок. Краще починати з середини пелюстки. Потім по контуру майже готової квітки обріжте тканину основи.
  4. Далі робимо помпони. Для цього намотайте 15-20 шарів нитки на широку картонку або книгу. Зніміть акуратно і сформуйте маленькі помпони. Просто перев’яжіть ниткою, відступаючи по одному сантиметру.
  5. Потім розріжте моток нитки посередині кожної горошини і розпушіть руками кожен помпон.
  6. У кінці можна приступити до створення серцевини квіточки. Візьміть готові помпони і приклейте щільно один до одного за годинниковою стрілкою, рухайтеся від пелюсток до центру самої квітки.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Зізнайтеся – хочете завести у себе в саду камелії?

Нагадаємо, дівчина втратила пам’ять після пологів: що робив її чоловік?        

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.