Точний час, коли вам потрібно лягти спати, щоб не відчувати втоми – в залежності від того, коли вам потрібно встати

Важливо добре виспатися вночі, оскільки це дійсно може вплинути на те, як ви будете функціонувати на наступний день.

Чи відчуваєте себе млявим? Це може бути пов’язано з тим, що зміна годин вплинула на ваш режим сну. Цей новий розумний інструмент підкаже, в який час вам потрібно спати, якщо ви хочете прокидатися відпочив.

Попри те, що це всього лише годину, багато хто з нас виявляють, що зміна годин дійсно впливає на наш сон.

На щастя, зміна на вихідних – гарне – це означає, що ми отримали додатковий час замість того, щоб чути цей жахливий будильник навіть раніше, як ми це робимо навесні.

Але для деяких це руйнує їх розпорядок дня перед сном і може змушувати їх намагатися заснути або прокинутися протягом декількох днів.

Намагаючись розв’язувати цю проблему, розумні люди з компанії з виробництва штор і штор Hillary ‘s придумали калькулятор, який точно обчислює, в який час вам потрібно лягти спати в залежності від того, в який час вам потрібно прокинутися на наступний ранок.

Ми спимо 90-хвилинними циклами, і ми повинні прагнути отримувати п’ять або шість з цих циклів щоночі.

Хоча додаткова година означає, що, швидше за все, у нас буде додатковий цикл, він може збити з пантелику наші тіла, і вони повинні звикнути до додаткового сну, що іноді змушує нас відчувати себе млявими.

Експерт компанії зі сну Люсі Аскью каже: “Так важливо добре виспатися вночі, оскільки це дійсно може вплинути на те, як ви будете функціонувати на наступний день. Хороший сон допомагає підвищити вашу продуктивність, рівень концентрації та когнітивні здібності впливають майже на всі аспекти вашого життя. Не тільки це, але й сон може знизити ризик таких речей, як серцеві захворювання, допомагає зміцнити вашу імунну систему і життєво важливий для підтримки вашого психічного щастя.

 ""

Недолік сну робить більший вплив на ваше здоров’я, ніж ви можете собі уявити. Він не тільки може вплинути на те, як ви будете функціонувати на наступний день, але він також може змінити ваш зовнішній вигляд і прискорити старіння шкіри. Недолік сну також може викликати пошкодження шкіри.

Більш серйозні проблеми зі здоров’ям, пов’язані з недосипанням, включають високий кров’яний тиск, діабет і серцеві напади. Є також дослідження, які пов’язують недосипання з депресією. ”

Отже, коли вам краще лягти спати?

Якщо вам потрібно вставати о 6 ранку, лягайте спати о 20:46, 22:16 23:46 або 13:16.

Якщо вам потрібно вставати о 6:30 ранку, лягайте спати о 21:16, 22:46, 12:16 або 1,46.

Якщо вам потрібно вставати о 7 ранку, лягайте спати о 21:46, 23:16, 12:46 або 2:16.

Якщо вам потрібно встати о 7.30, лягайте спати у 22.16, 23.46, 1.16 або 2.46.

Якщо вам потрібно вставати о 8 годині ранку, лягайте спати о 22:46, 12:16 1,46 або 3,16.

Якщо вам потрібно встати о 8:30, лягайте спати о 23:16, 12:46, 2,16 або 3:46.

Якщо вам потрібно встати о 9 ранку, лягайте спати о 23:46, 1:16, 2,46 або 4,16.

Якщо вам потрібно встати о 9:30, вам слід лягати спати в 00.16, 1.46, 3.16 або 4.46.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.