Прикмети на Новий рік 2021, щоб рік був вдалим і грошовим: про таке не розкажуть астрологи

Наближається найголовніше свято цього року, і дуже хочеться, щоб високосний 2020 рік уже змінився на Новий. А в старому залишилися всі негаразди, невдачі і печалі.

Складно знайти людину, яка б сказала, що в році, що минає у нього не було проблем або невдач. Експерти стверджують – 2020 рік був одним з найбільш “щедрих ” на катаклізми і стихійні лиха по всьому світу. Але як зробити так, щоб наступний 2021 рік був більш щасливим? Досить згадати деякі прикмети, які прийшли до нас із давнини, і прислухатися до них.

Найкращі і дієві новорічні прикмети 2021

Перше, що варто зробити – це вибачитися перед усіма, кого образили в році, що минає, і згладити конфлікти. Заходьте в Новий рік без ворогів, з хорошим настроєм і в хорошій атмосфері.

Попросіть прощення у людей, яких ви образили
Попросіть прощення у людей, яких ви образили

До слова, це ж стосується і боргів. Всі борги потрібно віддати до нового року, і це обов’язково. Інакше якщо ввійдете в Новий рік, будучи комусь належним, то так весь рік і проведете – в зобов’язаннях і з почуттям провини.

Зазвичай перед святами будинку планується велике прибирання. Не ігноруйте це – чистота в будинку прирівнюється до чистоти в душі і в голові. Розгребіть все завали, навіть в тих самих довгих ящиках, куди так звикли все відкладати. Нехай в Новому 2021 році тільки добро, благополуччя і порядок.

Зробіть свій будинок чистим
Зробіть свій будинок чистим

У ніч на 31 грудня може приснитися сон, який характеризує весь майбутній рік. Тому зверніть на нього увагу.

Також відмінною прикметою є святкування в колі сім’ї. Не забудьте запросити всіх родичів, щоб в Новому році між рідними панувало благополуччя і хороші відносини.

Святкуйте Новий рік в колі сім'ї
Святкуйте Новий рік в колі сім’ї

На Новий рік потрібно надіти нове плаття жінкам, і костюм чоловікам. Тоді багато обновок буде протягом року, і, що важливо, будуть на них гроші. Потурбуйтеся про своє фінансове благополуччя.

Також хорошим знаком будуть фрукти, рис і горіхи на святковому столі. Це принесе в майбутньому році достаток і різноманітність матеріальних цінностей.

З наступаючими святами!

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.