Новий рік 2021: що надіти на свято, щоб сподобатися Білому Металевому Бикові?

Що надіти на Новий рік 2021, щоб правильно зустріти Білого Металевого Бика? Які сукні та кольори вибирати, а чого варто категорично уникати – читайте докладно в матеріалі.

Новий рік – це особливе свято, яке вимагає ретельної підготовки. На столі повинні бути смачні страви, в будинку красиво вбрана ялинка. А щоб наступний рік був вдалим, його потрібно зустріти в правильному одязі.

2021 рік Білого Металевого Бика

Новый год 2021
Новий рік 2021

Уже на п’яти року Щура впевнено наступає Новий рік 2021, покровителем якого буде Білий Металевий Бик. Це сильна і працьовита тварина, яка наведе порядок у всіх сферах.

Бик любить дисципліну і завзятість. Тому 2021 рік допоможе досягти великих результатів у роботі за умови, що ви будете добре працювати. Багатьом вдасться створити сім’ю або знайти любов. Тільки не варто чекати різких змін, оскільки Білий Металевий Бик любить спокій. Незважаючи на це, його легко розлютити. Він не потерпить лицемірства і хвастощів. Тому потрібно відразу налагодити відносини з цією твариною, і проявити повагу.

А ось заслужити довіру і сподобатися Білому Металевому Бикові, допоможе правильний наряд, у якому будете зустрічати Новий рік 2021.

Що надіти на Новий рік 2021?

Оскільки 2021 це рік Білого Металевого Бика, слід вибирати святкові наряди сріблястого і світлих кольорів. Бажано, щоб аксесуари та взуття були в цій гамі.

Одяг повинен бути спокійним і світлим. Може бути чорним, нейтральним, але з металевими елементами. Це можуть бути однотонні сукні або костюми з декоративними гудзиками, блискітками, намистинами срібного кольору. Наприклад, просте плаття можна доповнити поясом і надіти срібні сережки і браслет.

Чоловіки можуть надіти білу сорочку з металевими запонками, чорні штани або джинси доповнити ременем зі срібною пряжкою.

Головний принцип: «ні» кричущим яскравим і кислотним кольорам, «так» стриманим елегантним відтінкам.

Новорічну шапку залиште Дідові Морозу

Фото: god-byka.ru
Фото: god-byka.ru

Варто виділити червоний колір, який категорично не рекомендується надягати на Новий рік 2021. Бику це не сподобається, він тільки розлютиться, тому на вдалий рік можете не розраховувати. З тієї ж причини і червоне вино теж не слід пити в новорічну ніч.

У чому зустріти Новий рік 2021: ідеї святкових нарядів

Новогодние наряды 2021
У чому зустрічати Новий рік 2021?
Одежда на Новый год 2021
Одяг на Новий рік 2021
Платья на Новый год 2021
Плаття на Новий рік 2021

Фото святкових нарядів: pinterest.com

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.