Не тільки під рибку: несподівані варіанти використання пива

Ви навіть не уявляєте, які цікаві існують застосування пива. Читайте далі і ви все дізнаєтесь.

Для сяйва металевих предметів

Змочіть тканину в пиві і використовуйте її для чищення прикрас та інших металевих предметів. Таким чином, вони знову знайдуть свій блиск. Пиво також допомагає видалити іржу з гвинтів або старих інструментів.

Щоб оживити дерев’яні меблі

Згодом дерев’яні меблі тьмяніють. Але злегка підігріте пиво поверне їм блиск! Змочіть ним ганчірку і протріть меблі.

Відчистить чавунну форму для запікання

Чистка цього посуду може бути дуже стомлюючою. Щоб вам було легше, налийте в форму для запікання трохи пива: його закипання розпушить залишки їжі. Все, що вам потрібно зробити, це трохи потерти, а потім змити.

Вилов комах

На дно склянки налийте пиво, накрийте його харчовою плівкою і проткніть кінчиком ножа декілька дірок. Мухи, оси та інші комахи зможуть потрапити, залучені запахом, але не зможуть піти. Від слимаків поставте блюдця з цим напоєм навколо рослин, щоб захистити їх.

Очистіть свою шкіру

Ваша шкіра схильна до появи плям? Зверніть увагу, що хміль володіє очисними і антибактеріальними властивостями: ідеальний проти чорних крапок. Кажуть, що пиво, багате на калій і антиоксиданти, також володіє антивіковими властивостями. Нанесіть його на обличчя ватним тампоном, потім змийте чистою водою.

Для зміцнення волосся

Багатство білка і вітаміну B робить пиво відмінним союзником для наших волосся. Живить і відновлює пошкоджене волосся, звужує їх лусочки і робить їх еластичними і блискучими. Хміль також очищає жирне волосся. Щоб скористатися цими перевагами, додавайте ложку пива в шампунь один раз в тиждень.

пом’якшити ноги

У вас в пляшці залишилося трохи пива, а допивати вже не хочеться? Змочіть в ньому втомлені ноги! Зволожуючі властивості пива допомагають видалити мозолі. Щоб прискорити процес, змішайте гарячий м’ятний чай і пиво в невеликій тазу, а потім занурте в нього ноги приблизно на 15 хвилин. Потім видаліть змертвілу шкіру пемзою, обполосніть ноги і добре їх висушіть.

краще спати

Не, напитися і відключитися – це не той варіант. Краще вимийте наволочку водою з невеликою кількістю пива … Дійсно, хміль володіє снодійними властивостями, що робить його кращим інгредієнтом в деяких ліках від безсоння.

Цікаві варіанти використовувати пиво
Цікаві варіанти використовувати пиво

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.