Чому фарбування волосся може бути невдалим? Стиліст-перукар назвав основні причини

Стиліст-перукар розповів, що потрібно повідомити своєму майстрові, щоб фарбування волосся вийшло вдалим.

Помили три рази волосся, колір швидко вимився, став тьмяним і відображення в дзеркалі більше не радує. Хто ж винен у тому, що фарбування волосся вийшло не таким, як очікували. Клієнт чи майстер? Чому так відбувається, розповідає стиліст Мар’яна.

Перукар рекомендує розповісти майстру історію свого волосся максимально чесно. Починаючи від процедур, які раніше робили. І закінчуючи домашнім доглядом і станом здоров’я.

На своїй сторінці в Інстаграм Мар’яна назвала основні фактори, які впливають на результат фарбування волосся більше, ніж досвід і знання майстра.

Що може вплинути на фарбування волосся?

  • день менструального циклу
  • вагітність і годування малюка грудьми
  • порушення роботи щитовидної залози і печінки, зокрема препарати, що коректують їх функції
  • загальний наркоз за останні пів року
  • прийом алкоголю за останні 24 год
  • прийом антибіотиків за останні пів року
  • зміна клімату та води
  • підвищена температура тіла

За словами стиліста-перукаря, усе вище перераховане має вирішальне значення не тільки в процесі фарбування волосся. Також це може вплинути на завивку або процедури, пов’язані з глибоким відновленням волосся.

 Причини невдалого фарбування волосся
Причини невдалого фарбування волосся

Звичайно, не всі перукарі можуть запитати, який у вас день циклу і чи пили ви алкоголь вчора. Але для справжнього фахівця, це дуже важливі нюанси. Знаючи про ці тонкощі, майстер може правильно підібрати необхідні продукти та їх концентрацію. Фарбування волосся вийде на 100% вдалим і буде вас радувати довгий час, а не тільки кілька днів після процедури.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.