Жінка по всьому будинку розклала лавровий лист: тепер жити можна без комах

Лавровий лист можна використовувати не тільки в кулінарії. Виявляється, цю пряність можна застосовувати в побутових цілях.

Жінка довго боролася з комахами. Що вона тільки не пробувала. Навіть від найдорожчих і популярних хімічних засобів не було ніякого позитивного результату. Тим часом, ці маленькі шкідники приносили стільки незручностей. Вони забирали багато сил, нерв і грошей.

Одного разу подружка порадила розкласти лавровий лист по всіх кутах в будинку і там, де є гніздо комах. Звичайно, жінка скористалася рекомендацією, так як втомилася вже боротися з міллю.

Через пару днів комахи зникли. Виявляється, вони терпіти не можуть запах лаврового листа. Цей аромат може легко вигнати з вашого будинку моль, тарганів, комарів і навіть мух. А якщо цю пряність покласти до круп в пакет, то ніякі мошки і жучки вам не страшні.

Такий засіб не тільки ефективний, лавровий лист повністю нешкідливий і безпечний для вашої родини і домашніх тварин.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як розводити желатин? Основні пропорції

Нагадаємо, актрисі немає чого приховувати. Зірка Величного століття Мер’єм Узерлі нарешті пояснила, чому пішла з серіалу.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.