ТОП 5 жіночих імен, які приносять удачу

Найулюбленіше і близьке слово кожної людини це його ім'я. Дуже важливо запитувати людей, як їх звуть. А головне, не забувати про це. Так як така, здавалося б, маленька деталь повідомляє людині, що її поважають і ним цікавляться. Крім цього, деякі жіночі імена можуть приносити удачу.

ТОП 5 жіночих імен, які притягують удачу:

  1. Вікторія. Це жіноче ім’я походить від латинського слова «Victoria», що в перекладі – «Перемога». З міфології Вікторія – це богиня перемоги, яка відповідає богині Нікі. Дівчата і жінки на ім’я Вікторія часто домагаються успіху. Їм завжди щастить, так як вони самі притягують удачу.
  2. Ольга. Це давньоруське ім’я, яке перекладається як «свята», «фатальна» або «мудра». Жінки з таким ім’ям мають вдалий і щасливий шлюб. У них багато друзів, так як вони дуже добрі. Навіть в англійській мові є аналог цього імені – Хельга.
  3. Анастасія. З грецького означає «безсмертна», «воскресла». Анастасії дуже стійкі дівчата, тому удача завжди поруч з ними. У них добрий і вольовий характер, а також добре розвинена інтуїція. Анастасії позитивно дивляться уперед, і тому завжди досягають своїх цілей.
  4. Лідія. Власниці такого імені мають досить сильний характер, у разі чого вони запросто можуть постояти за себе. Вони впевнені і тому ніколи не сумніваються в тому, що роблять. Лідіям удача допомагає будувати успішну кар’єру. Вони прекрасні керівники, яких люблять за демократичність. З італійського Лідія перекладається як «музична».
  5. Світлана. Ім’я буквально означає «Світло Землі». Світлани здатні адаптуватися до будь-якої ситуації. Вони працьовиті, м’які і легко притягують любов. Жінкам з цим ім’ям везе майже у всіх сферах життя.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?