ТОП 5 жіночих імен, які приносять удачу

Найулюбленіше і близьке слово кожної людини це його ім'я. Дуже важливо запитувати людей, як їх звуть. А головне, не забувати про це. Так як така, здавалося б, маленька деталь повідомляє людині, що її поважають і ним цікавляться. Крім цього, деякі жіночі імена можуть приносити удачу.

ТОП 5 жіночих імен, які притягують удачу:

  1. Вікторія. Це жіноче ім’я походить від латинського слова «Victoria», що в перекладі – «Перемога». З міфології Вікторія – це богиня перемоги, яка відповідає богині Нікі. Дівчата і жінки на ім’я Вікторія часто домагаються успіху. Їм завжди щастить, так як вони самі притягують удачу.
  2. Ольга. Це давньоруське ім’я, яке перекладається як «свята», «фатальна» або «мудра». Жінки з таким ім’ям мають вдалий і щасливий шлюб. У них багато друзів, так як вони дуже добрі. Навіть в англійській мові є аналог цього імені – Хельга.
  3. Анастасія. З грецького означає «безсмертна», «воскресла». Анастасії дуже стійкі дівчата, тому удача завжди поруч з ними. У них добрий і вольовий характер, а також добре розвинена інтуїція. Анастасії позитивно дивляться уперед, і тому завжди досягають своїх цілей.
  4. Лідія. Власниці такого імені мають досить сильний характер, у разі чого вони запросто можуть постояти за себе. Вони впевнені і тому ніколи не сумніваються в тому, що роблять. Лідіям удача допомагає будувати успішну кар’єру. Вони прекрасні керівники, яких люблять за демократичність. З італійського Лідія перекладається як «музична».
  5. Світлана. Ім’я буквально означає «Світло Землі». Світлани здатні адаптуватися до будь-якої ситуації. Вони працьовиті, м’які і легко притягують любов. Жінкам з цим ім’ям везе майже у всіх сферах життя.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.