Як не потрібно називати доньку: ТОП-3 імені з нещасливою долею і поганим здоров’ям

Перед народженням дитини батьки ретельно вибирають ім'я своєму малюкові. Адже саме ім'я людини супроводжує його все життя і навіть може вплинути на долю. Тому перед тим як назвати сина або дочку, важливо уважно вивчити значення вподобаних імен.

Ім’я дійсно може надати людині особливі риси характеру, принести удачу або навіть «подарувати» погане здоров’я і важку долю. Розглянемо жіночі імена, якими краще не називати свою дочку.

ТОП-3 жіночих імен з нещасливою долею і поганим здоров’ям:

  1. Олександра. Не варто називати дівчинку чоловічим ім’ям. Доля таких жінок дуже важка. У перекладі воно означає – «захисниця» Вони, як справжні чоловіки, беруть усі турботи родини і рідних на свої тендітні плечі. Тому у них переважно складний характер, їм важко побудувати особисті відносини і завести сім’ю. Олександри звикли робити все самі. По життю вони чутливі і в той же час жорсткі.
  2. Тамара. Доля цим дівчатам готує багато зрад, які Тамари не в силах спокійно пережити. У них часто бувають емоційні зриви, після яких вони вдаються до алкоголю. Крім цього, у них також можуть виникати серцеві напади на тлі нещасного шлюбу. Тамари рано стають вдовами. Другий шлюб у них дуже складний, вони постійно ревнують і підозрюють свого партнера. Через такі страхи у Тамар багато проблем зі здоров’ям, у тому числі і психічним.
  3. Надія. Ім’я дуже ніжне і спокійне, але приносить своїм власницям нещасну долю. Вони постійно намагаються догодити комусь, і коли не отримують високої похвали – ламаються. У них важко складається особисте життя. Якщо в юності у них багато шанувальників, то в більш зрілому віці Надії страждають від самотності. Вони самотні навіть при наявності дітей.

Важливо розуміти, що не тільки ім’я впливає на долю людини. Генетика, суспільство також робить відбиток на життєвому шляху. Але все-таки варто бути уважним при виборі імені для дочки. Не дарма ж, хтось живе безтурботним життям, а хтось тільки вирішує проблеми.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.