Як поліпшити колір обличчя: способи, які працюють

Хочете привести в порядок шкіру обличчя і поліпшити колір? Як це зробити в домашніх умовах - читайте далі.

Звужуйте пори для будь-якого типу шкіри

Якщо у вас тьмяний колір обличчя і великі пори, не панікуйте. Хороша відновлююча процедура в домашніх умовах поверне вам чисту шкіру за пару кроків

Рецепт: три ложки меду змішайте з ложкою лимонного соку. Дайте постояти чверть години, а потім змийте чистою водою. Мед покращує текстуру вашої шкіри, зволожуючи епідерміс.

Підказка:

Замість полоскання чистою водою використовуйте трояндову воду або настій бузини або шавлії. Ці рослини, що володіють терпкими і очисними властивостями, багаті антиоксидантами. Вони покращують текстуру шкіри і беруть участь в регенерації клітин епідермісу.

Зволожуйте суху шкіру

Змішайте мигдальну пудру з половиною йогурту. Мигдаль відновлює колір обличчя і навіть може використовуватися в якості відлущуючого засобу для отримання десятикратного ефекту краси.

Ще один рецепт: змішайте половину авокадо з ложкою оливкової олії і ложкою меду. Дуже поживна маска ручної роботи, яку можна наносити і на сухе волосся.

Підказка:

Щоб позбутися від почервоніння обличчя, пов’язаного, наприклад, з застудою, приготуйте настій ромашки (заспокійливий і протизапальний). Дайте охолонути і нанесіть на обличчя компрес. Ефект моментальний.

Очищайте жирну шкіру

Для комбінованої або жирної шкіри незамінним інгредієнтом є лимонний сік, який повертає шкірі сяйво.

Рецепт: змішайте дві столові ложки рожевої глини (а не зеленої глини, занадто агресивної) з соком половинки лимона. Дайте постояти чверть години, а потім змийте чистою водою.

Інший рецепт: зваріть молоді пагони кропиви і додайте кілька крапель рожевої води або лимонного соку. Дайте охолонути перед нанесенням суміші на шкіру, уникаючи області навколо очей і губ. Цей рецепт працює навіть при догляді за жирним волоссям.

Підказка:

Для тих, у кого акне все ще проблема, вівсяна маска для вас! Змішайте три столові ложки з невеликою кількістю води і яблучного оцту. Залишити на десять хвилин. Змийте трояндовою водою. результат приголомшливий

Доглядаємо за шкірою обличчя
Доглядаємо за шкірою чи

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.