Як заморозити фарш у морозилці: займає мало місця і швидко розморожується. Найкращий спосіб

Тепер у морозильній камері завжди буде порядок і багато місця. Знадобиться пакет, качалка і дерев'яні шпажки. Як правильно заморозити фарш читайте в матеріалі.

А ви знаєте, як заморозити фарш так, щоб він не займав багато місця у морозильній камері? Якщо ні, то цей простий спосіб стане для вас відкриттям.

Крім цього, якщо так заморозити фарш, то він при необхідності дуже швидко розморожується. Тому не доведеться чекати по 2-3 години, щоб з м’ясної кульки приготувати котлети.

Усе елементарно просто. Знадобиться звичайний пакетик або спеціальний для заморозки продуктів з замком. Також качалка або скляна пляшка, дерев’яні шпажки, палички для суші або звичайний олівець.

Як заморозити фарш у морозилці?

Кладемо фарш в пакет. Потім потрібно злегка придавити руками.

 ""

Далі за допомогою качалки формуємо з фаршу тонкий прямокутний пласт товщиною приблизно 3 мм. Розкочуйте акуратно, щоб пакет не порвався.

За допомогою олівця (палички) ділимо фарш на 9-12 частин. Просто притискаємо, щоб вийшли квадратики, які в замороженому вигляді дуже легко ламаються. Це робимо для того, щоб потім не розморожувати весь фарш, а відразу брати необхідну кількість.

 ""

Готові пласти з фаршем відправляємо в морозильну камеру.

Как правильно заморозить фарш?
Як правильно заморозити фарш?

Таким способом можна не тільки заморозити фарш в морозилці, а й овочі. Також можна скласти і будь-які ягоди.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.