Ефективний і дешевий метод очищення надає духовці новий вид: тепер ваша духовка буде сяяти на кухні

Користувач Tiktok поділилася тим, як вона змусила свою духовку знову виглядати блискучою і нової. Кінцевий результат - одна дуже чиста дверцята духовки.

Користувач TikTok, на ім’я Еллі Бав поділилася швидким і простим способом, яким вона змусила свою брудну духовку виглядати як нова, і для цього використовувала тільки одну річ.

У наше століття лайфхак і гуру з прибирання ми любимо вивчати нові способи зробити наш будинок максимально красивим.

Нещодавно ми виявили простий спосіб полагодити наші старі забруднені листи для випічки, і тепер ми бачили, як жінка повністю змінила свою брудну духовку всього за 1 фунт стерлінгів.

Користувач Tiktok, на ім’я Еллі Бав поділилася тим, як вона змусила свою духовку знову виглядати блискучою і нової після того, як її старі сусіди по будинку переїхали.

Духовка залишалася в належному стані, з жирними плямами та товстим шаром бруду по всій скляних дверцятах, але Еллі точно знала, як розв’язувати проблему.

Щоб очистити двері, вона просто використовувала ванну з пастою для чищення The Pink Stuff, яку зараз можна купити всього за 1 фунт стерлінгів.

Вона завдала пасту на скло, використовуючи металеву мочалку, щоб розмазати всю грязь.

Пасту залишають на дверцятах на деякий час, щоб вона творила диво, перш ніж Еллі витирає все ганчіркою.

Кінцевий результат – одна дуже чисті дверцята духовки, як новенька. Ви б ніколи не дізналися, наскільки це було огидно.

 "" Відео Еллі стало вірусним, його подивилися понад 100000 разів і зібрали тисячі лайків.

Одна людина не могла повірити, наскільки брудною була духовка, коментуючи: “Боже, я думав, це був лист, а не справжня дверцята духовки”.

Інший сказав: “Pink Stuff насправді викликає у мене емоції, це так приголомшливо”.

Третій відповів, що від трансформації у них “відвисла щелепа “.

Хтось ще написав: “Чекайте, що? !!! Ага, мені потрібно це …”

Однак інші були стурбовані використанням мочалки та рожевого речовини на склі.

Інший користувач попередив: “Ей, просто крик, що якщо ви будете часто використовувати його на дверцятах духовки, мабуть, воно може подряпати або розбити скло, тому що воно абразивний, але це було задовільно”.

Раніше надходили повідомлення про те, що дверцята духовок у жінок розбиваються під час приготування їжі після того, як вони були очищені кремовими засобами, що миють та мочалками. Деякі стверджують, що це пов’язано з тим, що абразивні предмети можуть послабити скло.

В описі Pink Stuff йдеться, що він “помірно абразивний” і його можна використовувати на плитах, але ви завжди повинні тестувати його на невеликій ділянці перед використанням.

Інструкція говорить: “Жорсткого чищення паста, яка дбайливо очищає поверхні, але не залишає плям. Ідеально підходить для очищення каструль, барбекю, керамічної плитки, скла, іржі, раковин, ПВХ, садових меблів, лакофарбових покриттів, човнів, поверхонь плит, міді та багато чого іншого. Pink Stuff – відмінне універсальний засіб для очищення. Pink Stuff – це м’яко абразивна паста для чищення, яку слід використовувати з обережністю. Завжди перевіряйте непомітні ділянки. Наносьте за допомогою м’якої тканини або губки. Обережно протріть перед змиванням чистою водою. Поліруйте чистою сухою тканиною”.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.