Зварили картоплю – відвар не виливайте: застосування відвару будинку з користю

Якщо ви ще додасте в відвар соду, то можна очистити та нержавіючі предмети. Потрібно на склянку відвару додати 1 столову ложку соди.

Як правило, коли ми зварили картоплю, воду ми часто виливаємо просто в раковину. Однак мало людей не здогадується, що відвар ще може послужити вам у побуті.

Їм можна чистити срібло. Для цього потрібно покласти потемніло срібло в теплий відвар. Зачекайте 20 хвилин і потім промийте добре і поліруйте замшею. Ви виявите, що поверхня срібла стане блискучою. Наліт пропаде.

Якщо ви ще додасте в відвар соду, то можна очистити та нержавіючі предмети. Потрібно на склянку відвару додати 1 столову ложку соди.

Від накипу в чайнику

Для того, щоб прибрати накип у чайнику, потрібно відвар залити в чайник і прокип’ятити. Потім почекати, щоб відвар охолов в чайнику і знову прокип’ятити. Після вилити та промити чайник кілька разів водою.

Чистки раковини

Щоб очистити раковину, потрібно закрити слив і вилити відвар в неї.
Зачекайте 10 хвилин і злийте відвар. Після губкою очистить раковину від нальоту. Вона просто очиститься.

 ""

Догляд за лінолеумом

Щоб очистити лінолеум від плям і бруду, необхідно ганчіркою змоченою в картопляному відварі протерти підлогу. І побачите який лінолеум буде чистий.

Чистка унітазу

Картопляний відвар розчинить в унітазі все нальоти.
Побутова хімія не знадобиться. Налийте відвар (не гарячою) в унітаз і почекайте 10 хвилин і потім потрібно почистити щіткою.

Підживлення рослин

У картопляному відварі є солі фосфору і калію, це гарне добриво для рослин. Але відвар не повинен бути солоним.

Догляд за шкірою

Наявність мікроелементів у відварі дає можливість використовувати його для боротьби з сухістю шкіри та зморшками.
Додавайте відвар у ванну і можете тримати ноги руки в ньому. Нігті стануть краще.

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.